Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Τα σχέδια του Κύρτσου

Η εμπλοκή του με την πολιτική δεν είχε την εξέλιξη που ο ίδιος περίμενε, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Ο Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη σε μια δύσκολη περίοδο για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, δεν… πρόλαβε να περάσει ως βουλευτής την πύλη εισόδου του Κοινοβουλίου, καθώς το κόμμα του δεν συγκέντρωσε το απαιτούμενο ποσοστό, και έτσι έμεινε στο περιθώριο.

Ο Γιώργος Κύρτσος ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις εκλογές της 6ης Μαϊου, στην αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου ωστόσο, είχε παραχωρήσει τη συγκεκριμένη θέση στον Κώστα Πλευρή. Ο ίδιος έδωσε τη μάχη στα τηλεοπτικά παράθυρα, και πλέον, αποφάσισε να επιστρέψει στον χώρο της δημοσιογραφίας, όπου και θα αναζητήσει τα επόμενα βήματα της σταδιοδρομίας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κύρτσος έχει στα σκαριά ένα νέο εγχείρημα στον χώρο του Τύπου, περιμένει ωστόσο να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε πολιτικό επίπεδο, και να ξεπεραστεί η εθνική αβεβαιότητα, για να προχωρήσει.