Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ανδρέας Ανδριανόπο​υλος: «Νέο brand name χρειάζεται η Ν.Δ. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα νικήσει και θα κυβερνήσει χωρίς να κάνει αυτά που υπόσχεται τώρα»

 Η Ειρήνη Νικολοπούλου «ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» φιλοξένησεστο στούντιο του FocusWebTV τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο,Πρώην Υπουργό και Διευθυντή του Ινστιτούτου Διπλωματίας του ΑμερικανικούΚολεγίου της Ελλάδας.


Ανδρέας Ανδριανόπουλος:

*Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α υποστήριζε όλες τις εκδηλώσεις ανομίας. Ήτανπάντοτε υπέρ του ακτιβισμού. Είμαι σίγουρος ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα κερδίσει τιςεκλογές και μπορεί να πάρει και αυτοδυναμία. Έχει καβαλήσει ένα ρεύμα το οποίοδεν συγκρατείται. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, σε αυτές τις εκλογές θαπάρει και τους υπόλοιπους κρατικοδίαιτους, ρουσφετολόγους, κυκλώματα πελατείας,τα οποία ψήφισαν ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ. Επίσης το ρεύμα θα έχει αντανάκλαση και στοναγροτικό χώρο. Θα πάρει πολλούς από το Κ.Κ.Ε, το οποίο και θα συρρικνώσει καιθα πάρει ένα μικρό ποσοστό από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Υπάρχει πολύ ΠΑ.ΣΟ.Κμέσα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ένα μεγάλο κομμάτι της Ν.Δ κυρίως στο κρατικοδίαιτο καιρουσφετολογικό τομέα. Θεωρώ πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α όταν έρθει στην εξουσία, δεν θακάνει τίποτα από αυτά που λέει. Ερχόμενος στην εξουσία θα κληθεί νααντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Δεν μπορεί να κάνει αυτά που λέει γιατί θακαταλάβει ποιες είναι οι συνέπειες, με αποτέλεσμα να κάνει μια τεράστια τούμπα.Η κοινή γνώμη θα απογοητευτεί από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τότε σκεφτείτε τον εφιάλτητης Ελλάδος. Θα έχει απογοητευτεί από την Αριστερά, δεν θα εμπιστεύεται τηνΔεξιά ή την Κεντροδεξιά, άρα η οργή θα ξεχειλίσει και θα έχουμε κοινωνικήέκρηξη.
 *Όλη η στρατηγική της Ν.Δ. είναι λάθος, διότι κινδυνολογείενώ δεν έχει αξιοπιστία. Ο κόσμος δεν την πιστεύει. Ότι και να πει, δεν τηνπιστεύει, διότι και αυτή και το ΠΑ.ΣΟ.Κ με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτά τατελευταία χρόνια τους έχουν καταρρακώσει την αξιοπιστία. Στην Ν.Δ θα μπορούσαννα σώσουν την παρτίδα, δημιουργώντας έναν καινούργιο φορέα – ομπρέλα,όπως έκανε ο Πρόντι, ο Μπερλουσκόνι, με επικεφαλής κάποιον από την νέα γενιά.Κάποιος που να μην θυμίζει στον κόσμο το παρελθόν. Σαν brandname η Ν.Δ. είναι τελειωμένη.
Δεν πιστεύω στην Ν.Δ. σαν φορέα ότι μπορεί να αντιμετωπίσειμε επιτυχία το σημερινό φαινόμενο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Επέμενα ότι χρειάζεται κάτι σανομπρέλα, όχι να φύγει ο κ. Σαμαράς. Θα μπορούσα να επαναδραστηριοποιηθώ και ναβοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο, χωρίς να έχω κάποια θέση συγκεκριμένη. Η Ν.Δ.σαν φορέας πρέπει να είναι συγκροτημένος από μια νέα εικόνα που να προσθέτειστον κόσμο ελπίδες για την ώρα που θα απογοητευτούν αναπόφευκτα από μίαΚυβέρνηση, είτε του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είτε με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α είτε υπό τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
 *Το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει πάψει να αποτελεί παράγοντα ουσιαστικό καιπολιτικό της πολιτικής ζωής και αυτό θα επικυρωθεί με τις επόμενες εκλογές. Δενεκφράζει τίποτα. Δυστυχώς θα ακολουθήσει τον δρόμο της φθοράς.
 Δείτε αυτές τις δηλώσεις στην εκπομπή Βλέμμα στο Μέλλον πατώντας

 http://www.focuswebtv.gr/ondemand.aspx?1KAqFex04bxqY%2bQ2w2%2bklX%2bOmrDW92J6C47xiDh6AgPr2nojRSMl5V3p2FDlc1%2bl