Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ευαγγελάτος ή Κοσιώνη;

Αν οι εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι σχηματικά ο… δεύτερος γύρος της αναμέτρησης της 6ης Μαϊου, μια αντίστοιχη… ρεβάνς βρίσκεται σε εξέλιξη στην τηλεόραση του “ΣΚΑΪ”, ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο και τη Σία Κοσιώνη, αναφορικά με το ποιος θα είναι εκείνος που θα έχει το “πάνω χέρι” στην εκλογική βραδιά του καναλιού του Νέου Φαλήρου.

Το βράδυ των εκλογών της 6ης Μαϊου, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Σία Κοσιώνη εμφανίστηκαν να συντονίζουν από κοινού τα τηλεοπτικά πάνελ του “ΣΚΑΪ”, η πληθωρική παρουσία και η εμπειρία του ιδρυτή του “newsit” ωστόσο, του έδωσαν το πλεονέκτημα.
Στο Νέο Φάληρο προβληματίζονται για τη χημεία των δυο παρουσιαστών, κάτι φυσικά που εκ των προτέρων γνώριζαν, και επιχειρούν να βρουν τρόπους για να… κρύψουν τις διαφορές που τους χωρίζουν, και να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στο πλαίσιο αυτό, συζητείται το ενδεχόμενοι οι ρόλοι να είναι διακριτοί, με τη Σία Κοσιώνη να έχει τον άτυπο ρόλο του κεντρικού οικοδεσπότη, και τον Νίκο Ευαγγελάτο να αναλαμβάνει τις “δύσκολες” ερωτήσεις προς τους πολιτικούς που θα είναι προσκεκλημένοι στο studio.