Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ν.Δ. Η «ΑΥΓΗ» ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!

Δεν υπάρχει Γενοκτονία των Ποντίων, ενώ ο φλογερός Μητροπολίτης Γερμανός Καραβαγγέλης ήταν ένας «αιμοσταγής παπάς», σύμφωνα με την εφημερίδα- δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», που επέλεξε την ημέρα που όλη η Ελλάδα τιμούσε τη μνήμη των σφαγιασθέντων από τους Τούρκους για να εξαπολύσει μία ανιστόρητη και φριχτή επίθεση στην ιστορία και τον ποντιακό ελληνισμό!

Το άρθρο είναι κατάπτυστο και αναπαράγει όλες τις αθλιότητες που κατά καιρούς χρησιμοποιούν οι Τούρκοι στα διεθνή φόρα όταν επιχειρούν να απαντήσουν στο πανεθνικό αίτημα για αναγνώριση της Γενοκτονίας. Η «Αυγή» (δείτε το άρθρο εδώ) κάνει λόγο για «πισώπλατα μαχαιρώματα των ελλήνων ανταρτών προς τον τουρκικό στρατό» τα οποία διοργάνωνε ο Μητροπολίτης Καραβαγγέλης, τον οποίο χαρακηρίζει αιμοσταγή!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στην αηδία που προκάλεσε το δημοσίευμα έκανε αυτό που κάνει πάντα όταν βρίσκεται ενώπιον των ευθυνών του: άλλαξε θέση! Ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να στείλει μήνυμα στη συγκέντρωση των ποντιακών οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη!
Πρόκειται φυσικά για αστείες καταστάσεις ανευθυνότητας που αποδεικνύουν πόσο σχέση με την Πολιτική μπορούν να έχουν τα φλυναφλήματα διαφόρων συνιστωσών που εδώ και δεκαετίες διακρίνονται για τις ακρότητες και τις περίεργες θέσεις τους έναντι όλων των εθνικών θεμάτων.
Δείτε εδώ το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση μνήμης για την ποντιακή Γενοκτονία και εδώ την ανακοίνωση της ΝΔ Θεσσαλονίκης για την ίδια εκδήλωση, που δυστυχώς αμαυρώθηκε από την άρνηση του Γιάννη Μπουτάρη να χορηγήσει άδεια για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με θέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πίσω από το αγγελικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα, δυστυχώς κρύβονται Εφιάλτες. Είναι απλά ανατριχιαστικό να διαβάζεις στον επίσημο εκφραστή του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα, στην εφημερίδα «Αυγή», απόψεις που ταυτίζονται απόλυτα με τις εθνικιστικές επίσημες θέσεις της Τουρκίας [http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=617492].
Ο αρθρογράφος αποκαλύπτει τις πραγματικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας «επετειακές κραυγές» το αίτημα για αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, μιλά για «επιχειρηματολογία της εθνικιστικής μερίδας των Ποντίων» και ειρωνεύεται τον αγώνα για την απελευθέρωση του Πόντου από τον τουρκικό ζυγό! Αποκαλεί τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα και του αγώνα των Ποντίων Γερμανό Καραβαγγέλη ως «αιμοσταγή παπά» και δεν αναγνωρίζει Γενοκτονία!! Θεωρεί δε ότι «είναι ανεπίτρεπτο να ζητούμε με θορυβώδη τρόπο από την Τουρκία να καταδικάσει τα δικά μας εγκλήματα»!!!
Με άλλα λόγια, πριν ζητήσουμε συγγνώμη από την Τουρκία για τη… φασαρία, πρέπει πρώτα να ζητήσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη αυτής της Αριστεράς εκδηλώνουν ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Το έκαναν με το «συνωστισμό στη Σμύρνη», το έκαναν με το θέμα της Μακεδονίας μας, το έκαναν με τους λαθρομετανάστες. Και συνεχίζουν να το κάνουν.
ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΝΔ Ν.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Σε πείσμα, λοιπόν, του αριστερίστικου ανθελληνισμού, εμείς οι Πόντιοι δεν ξεχνάμε. Κι ας είναι βέβαιοι αυτοί οι επικίνδυνοι ροζ δοσίλογοι, ότι τώρα που έβγαλαν τις κουκούλες και είδαμε τα πρόσωπά τους, δεν πρόκειται ποτέ να παραδώσουμε την τύχη της Ελλάδα μας στα χέρια τους».