Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μύδροι Κυριάκου κατά Βενιζέλου

Η προεκλογική στρατηγική του ΠΑΣΟΚ είναι μονοθεματική και μονοπρόσωπη, καθώς η Ιπποκράτους επέλεξε να προβάλλει τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αγνοώντας τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη του Κινήματος.

Αυτή η στρατηγική είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας, με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και τα κορυφαία στελέχη της Συγγρού να επισημαίνουν τις ευθύνες του για την εφιαλτική πραγματικότητα την οποία βιώνει σήμερα ο Έλληνας πολίτης.
Ένα τέτοιο στέλεχος είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δίνει τη μάχη στη Β’ Αθηνών. Έχοντας να αντιμετωπίσει την αποστροφή των πολιτών για την πολιτική, τον σκληρό ανταγωνισμό στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την υποψηφιότητα της αδελφής του, Ντόρας Μπακογάννη, με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος βρέθηκε σταθερά και με συνέπεια στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατία», όπου εξαπολύει μύδρους κατά του σημερινού Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.
«Ο κ. Βενιζέλος δεν δικαιούται να ομιλεί περί αυτοδύναμης Ελλάδας, καθώς ήταν εκείνος ο οποίος έβαλε την Ελλάδα στον γύψο, με τις πολιτικές συμπεριφορές και τις πράξεις του», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον σημερινό Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος υπήρξε ο κεντρικός πρωταγωνιστής του Μνημονίου ΙΙ, ως αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών της μεταβατικής κυβέρνησης Παπαδήμου.