Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Λεφτά υπάρχουν και… για τους λαθρομετανάστες

Αν είσαι ξένος.. και έχεις κατά νου σου να γίνεις μετανάστης, κανένα άγχος για την επαγγελματική σου αποκατάσταση.
Έλα κι εσύ, στην ηλιόλουστη, φιλόξενη κόκκινη Ελλάδα!
Κάνε κι εσύ, παρέα στα 2 εκατομμύρια λαθρομεταναστών, που βρήκαν στην πατρίδα μας την ιδανική σταδιοδρομία.

Αυτή που ζει και τους εργατοπατέρες, τοοοοόσα χρόνια… Αυτή του επιδόματος!
Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με τις 12 κομμουνιστικές συνιστώσες (communist partners) των βορείων προαστίων, στην Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα, τέρμα οι περιπέτειες, η ανασφάλεια και οι αφραγκιές για τους λαθρομετανάστες.
Έτσι όπως αποτυπώνεται στο κυβερνητικό(;;) πρόγραμμα που αναρτάται στο www.syriza.gr, ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Η επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά..»
Φαίνεται πως τα 10 δις ευρώ (τουλάχιστον) που κοστίζουν στη χώρα μας ετησίως, οι λαθρομετανάστες, για τον κ. Τσίπρα δεν είναι αρκετά.
Γη της επαγγελίας ΚΑΙ για αυτούς… όταν σχηματιστεί η παιδική φαντασίωση του κ. Τσίπρα… ήτοι μία αριστερή κυβέρνηση.
Αυτή που θα καταγγείλει το μνημόνιο.. συγνώμη.. με νεότερη τοποθέτηση του κ. Τσίπρα… η καταγγελία έγινε επανεξέταση.. κατά τη δήλωση υποταγής του, προς τους ξένους εταίρους.
Μετά από αίτημα των ξένων πρεσβειών, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, θα μεταφραστεί στα Πακιστανικά, Αφγανικά, Ινδικά, Αφρικανικά (8 κύριες γλώσσες και 32 διαλέκτους), Τουρκικά, Ρουμάνικα, Βουλγάρικα, Αλβανικά κ.α.
Αναμένεται η συρροή να είναι τεράστια και έτσι με τα επιδόματα ανεργίας που θα μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση πια, δεν θα γυροφέρνουν αδίκως και ασκόπως οι λαθρομετανάστες ανά τον κόσμο, αλλά θα συγκεντρωθούν όλοι στην Ελλάδα. Και όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ !
Αυτή θα είναι και η πρώτη ηχηρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, στις ξένες αγορές, πως ξέρει από ελεύθερη οικονομία, καθώς ο Τουρισμός στη χώρα μας θα ανέβει 10.000.000 %.
Έτσι το πλάνο της δήμευσης των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών, βρίσκει μία λογική εφαρμογή, αφού θα καλύψει τα επιδόματα ανεργίας όλων των λαθρομεταναστών που θα επιλέξουν την Ελλάδα ως τουριστικό τους προορισμό.. μέχρι να βρουν δουλειά (χαζοί είναι;).. ή μέχρι να βρουν κάποιον άλλο Τσίπρα σε άλλη χώρα να τους δίνει υψηλότερο επίδομα!
Υπολογίζεται πως ο πληθυσμός των Ελλήνων θα γίνει το 1/50 έναντι των “Μεταναστών”. Η Ελληνική γλώσσα θα είναι η 10η.. στα σχολεία. Και σίγουρα στο MEGA, θα λέει τις ειδήσεις η Τρέμη, φορώντας μπούρκα.
Με τέτοιες χρυσές παροχές, ακόμη και Έλληνες, που ζουν χρόνια στο εξωτερικό ως μετανάστες, σκέφτονται να γυρίσουν στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες.. όμως υπάρχει το πρόβλημα της γλώσσας, καθώς θα πρέπει να μιλούν πλέον, πολύ καλά Πακιστανικά και Σουαχίλι!
ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν…. όπως λέμε ΞΥΡΙΖΑ ..περιουσίες και καταθέσεις.(βλ. δηλώσεις Στρατούλη, Γλέζου κ.α.)
Υ.Γ.
Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα πάντα με το διαδικτυακό μετρητή του www.syriza.gr, έχει διαβαστεί, μέχρι σήμερα 46.000 φορές.. και όχι απαραίτητα από 46.000 διαφορετικούς ανθρώπους.
Να υποθέσουμε πως το 1.015.000 των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, που απομένει και που μέχρι σήμερα, δεν μπήκε στον κόπο να επισκεφτεί το site του κόμματος με τις 12 συνιστώσες, ενημερώθηκε μάλλον δια βοής…
Καλό θα είναι μέχρι τις επόμενες εκλογές, όλοι οι πολίτες να το διαβάσουν… ως νέο Κόκκινο Μνημόνιο, για να γνωρίζουν, όταν θα τους δημεύονται τα λεφτά τους.. σε ποιού λαθρομετανάστη την τσέπη θα μπαίνουν.
Και τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν διάβασα το κόκκινο μνημόνιο, γιατί είχα άλλη δουλειά…