Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Οι εργατοπατέρες έχουν… ανοσία

Με αφορμή το πόρισμα του ΣΔΟΕ, που αναφέρει, διασπάθιση δημοσίου χρήματος και υπερτιμολογήσεις, από τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, σε πολυτελή ταξίδια, με πρόσχημα την «μόρφωσή» τους και τη «διάδρασή» τους με τους απανταχού συντρόφους της εργατικής «LUX» πάλης, ένα καινούργιο «ρεύμα» παρατηρείται στην Ελληνική κοινωνία.

Σπεύδουν όλοι οι χαρατσωμένοι (από τη ΔΕΗ), που τους έχει κοπεί το ..ρεύμα και το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού, να εγγραφούν σε κάποιο συνδικαλιστικό σώμα του Δημοσίου, προκειμένου να τύχουν πολυτελών διακοπών, εν μέσω κρίσης.
Επίσης, οι επιζήσαντες της Ελληνικού Τιτανικού (κατά Γιώργο), θα έχουν τη χαρά να «ευεργετηθούν» από τις γνώσεις και τη χρυσή εμπειρία των μεγάλων εργατοπατέρων.
Θα τους μεταλαμπαδευτεί αυτή τη συμπαντική συνδικαλιστική ευφυΐα, που ίσως τους οδηγήσει μετά και στο σώμα των εθνοπατέρων.
Θα μάθουν όλα τα κόλπα ..του πώς να διώχνουν τις μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες από τη χώρα, πως η μόνη ανάπτυξη είναι αυτή που περνά μέσα από τις «προμήθειες» του Δημοσίου και πως τα όνειρα της Ελληνικής κοινωνίας, είναι αυτά της πρόσληψης στο Δημόσιο Τέρας..
Εκεί που τους περιμένει ο δικός τους ΕργατοπαΤέρας.