Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΕΥΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΔΕΛΙΟ Η πρώτη γιορτή των λουλουδιών

Νυχτολούλουδα, γιασεμιά, τριανταφυλλιές, γεράνια και άλλα είδη λουλουδιών… φλερτάρουν με τον επισκέπτη, παρακινώντας τον να φιλοξενήσει κάποιο από αυτά στο σπίτι του. Εντυπωσιακές συνθέσεις σε μία έκρηξη χρωμάτων, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, μοβ, ροζ, απλώνονται στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ευόσμου.

 Ο λόγος για την ανθοέκθεση του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού, που διοργανώνει η αντιδημαρχία Πρασίνου σε συνεργασία με τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Βορείου Ελλάδος και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8 Απριλίου. «Προσκαλούμε τους δημότες μας να επισκεφθούν την ανθοέκθεση, να θαυμάσουν και να προμηθευτούν φυτά και λουλούδια, παρακολουθώντας παράλληλα τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις», τόνισε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Αχιλλέας Μουρατίδης.
Ο δήμος Ευόσμου είναι ο πρώτος δήμος μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα που υποδέχθηκε, στις 31 Μαρτίου, την άνοιξη με τη γιορτή των λουλουδιών. Ξεχωριστή νότα στη φετινή διοργάνωση δίνουν οι πολιτιστικές, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε βράδυ. Αυτό το Σαββατοκύριακο, το τελευταίο της διοργάνωσης, χορεύουν τα συγκροτήματα διαφόρων συλλόγων