Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Εξιχνιάστηκε έγκλημα στο Λαγκαδά

Προσωπικές διαφορές που είχαν με ομοεθνή τους οδήγησαν δύο Πακιστανούς, ηλικίας 33 και 40 ετών στο έγκλημα. Ειδικότερα, την περασμένη Πέμπτη, σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στους δράστες και σε έναν 28χρονο και έναν 29χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο 28χρονος.
Σε βάρος των φερόμενων ως δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για «ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία», «επικίνδυνη σωματική βλάβη» και παράβαση του νόμου «περί Όπλων».
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, τα θύματα εργάζονταν σε κτηνοτροφική μονάδα του Λαγκαδά και οι φερόμενοι ως δράστες τούς θεωρούσαν ως υπαίτιους για την απώλεια της εργασίας τους στην παραπάνω επιχείρηση.
Όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορούμενοι ζήτησαν το λόγο από τα θύματα κι έπειτα από λογομαχία πιάστηκαν στα χέρια. Ο 28χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στα πλευρά από μαχαίρι, ενώ ο 29χρονος έφερε ελαφρά τραύματα από μεταλλικό αντικείμενο.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.