Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες της προεκλογικής περιόδου στη ΝΔ Θεσσαλονίκης! Απόψε στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των τμημάτων γυναικών της ΝΔ Θεσσαλονίκης.
Τη σύσκεψη συγκαλεί η αναπληρώτρια γραμματέας γυναικείων θεμάτων της ΝΔ Μάγκδα Καρακόλη, που καλεί όλα τα στελέχη των γυναικείων οργανώσεων να δώσουν το «παρών» προκειμένου να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμμετοχή τους στην πεοεκλογική εκστρατεία του κόμματος.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του τρίτου ορόφου των κεντρικών γραφείων του κόμματος στη Θεσσαλονίκης.
Επίσης σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των προεδρείων των Τοπικών Οργανώσεων της ΝΟΔΕ Β΄Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται στην ανατολική περιοχή της περιφέρειας. Σκοπός της εκδήλωσης, την οποία συγκαλεί ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυριάκος Λαζός είναι η καλύτερη οργάνωση της μεγάλης προεκλογικής εκδήλωσης, που θα διοργανωθεί στην Περαία στο τέλος της εβδομάδας.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Τριλόφου.Επίσης απόψε στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των προέδρων των ΝΟΔΕ της Μακεδονίας και Θράκης, υπό την προεδρία του Γραμματέα Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας Νίκου Φώτου.Αύριο Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Δημοτική Συνέλευση στελεχών του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου, σε αίθουσα του δημαρχείου.
Για τν Παρασκευή οργανώνεται η μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου Α’ και Β΄ Θεσσαλονίκης, ενώ αύριο Τετάρτη θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από στελέχη του Διαγραμματειακού Οργάνου Βόρειας Ελλάδας, με θέμα το «πρωτοφανές μπλόκο στην αγροτική παραγωγή από απαράδεκτες μεθοδεύσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και η θέση της ΝΔ».