Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

KKE: "Το κίνημα της πατάτας θα ξεφουσκώσει"

Διαβάστε πώς εξηγεί το ΚΚΕ την αποδοκιμασία του στο "κίνημα της πατάτας" και την προβολή του από τα ΜΜΕ

Να απαντήσει στην κριτική που δέχεται σχετικά με ανακοίνωσή του κατά του λεγόμενου "κινήματος της πατάτας" επιχειρεί το ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του είχε κάνει λόγο για "εκστρατεία προπαγάνδας" των ΜΜΕ και προσπάθεια αποπροσανατολισμού του λαού. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλης τόνισε ότι η εμπειρία που έχει το κόμμα του επιτρέπει να διακρίνει ότι το κίνημα στο μέλλον θα ξεφουσκώσει.
Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι αυτή τη στιγμή οι καταναλωτές μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, αγοράζουν σε φθηνές τιμές, ο κ. Μαΐλης απάντησε ότι πρόκειται για προσωρινό όφελος και η πρωτοβουλία αυτή δεν θα οδηγήσει πουθενά.
"Το ΚΚΕ δεν καταδικάζει, τοποθετείται πάνω σε ένα κίνημα. Αυτό το κίνημα θα ξεφουσκώσει. Καταδικάζουμε την προσπάθεια από τους επιχειρηματίες και την κυβέρνηση να εμφανιστεί αυτό ως λύση. Δεν καλλιεργούμε στον κόσμο ψεύτικες ελπίδες" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι όταν κάποιοι λένε ότι "δημιουργείται ένα κίνημα" εξαπατούν τον λαό.