Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Στον Δατσέρη τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Ο σύζυγος της Συλβάνας Ράπτη, γιατρός και εξ απορρήτων συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, Γιάννης Δατσέρης, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες το στέλεχος που θα τεθεί επικεφαλής της επιτροπής συγκρότησης των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για τις επερχόμενες πρόωρες εκλογές.

Ο κ. Δατσέρης, ο οποίος έχει εδώ και πολλά χρόνια κεντρικό ρόλο στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου, με θέση πολιτικού αλλά και επικοινωνιακού συμβούλου, θεωρείται από τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ως ο πλέον κατάλληλος για να αναλάβει και να φέρει με επιτυχία εις πέρας το δύσκολο έργο της συγκρότησης των εκλογικών ψηφοδελτίων.
Ειδικά σε μια στιγμή κατά την οποία το ΠΑΣΟΚ βιώνει αλλαγή ηγεσίας, απαιτείται να τηρηθούν λεπτές ισορροπίες, ανάμεσα στους υποστηρικτές του απερχόμενου Προέδρου και εκείνους του νέου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα ενότητας στο εσωτερικό, και να μπορέσει το Κίνημα να πορευτεί στις κάλπες με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές συσπείρωσης.
Θεωρείται βέβαιο ότι στην επιτροπή επεξεργασίας και συγκρότησης των ψηφοδελτίων θα συμμετέχουν, εκτός από τους στενούς και επιτελικούς συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος που τον στήριξαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εθνικής Συνδιάσκεψης, μπλοκάροντας την υποψηφιότητα του Χρήστου Παπουτσή, καθώς φυσικά και εκπρόσωποι της πάντα ισχυρής «παπανδρεϊκής» πτέρυγας.