Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η εξομολόγηση του Χατζηνικολάου

Σε έναν ρόλο που δεν συνηθίζει, εκείνον του φιλοξενούμενου σε μια εκπομπή στην οποία δέχεται ερωτήσεις από τον οικοδεσπότη, βρέθηκε χθες βράδυ ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο εκδότης της «Real News» εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, και δεν δίστασε να προχωρήσει σε εκ βαθέων εξομολογήσεις.

Πέραν λοιπόν από θέματα που άπτονται της οικογένειάς του, αλλά και της αφήγησης σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε και ευτυχώς ξεπέρασε με επιτυχία στο παρελθόν, ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε και για τον… φυσικό χώρο του. Τον χώρο της τηλεόρασης, των κεντρικών δελτίων ειδήσεων και των πολιτικών εκπομπών, από όπου απουσιάζει εδώ και αρκετούς μήνες, λόγω του λουκέτου που έχει μπει στην τηλεόραση του «Alter».
Όπως λοιπόν παραδέχτηκε με νόημα, αυτή την περίοδο δεν του λείπει καθόλου η τηλεόραση, καθώς εκτιμά ότι το συγκεκριμένο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας. Ο ίδιος άλλωστε έχει στραφεί πλέον δυναμικά στον χώρο του διαδικτύου, όπου εκτός από το ειδησεογραφικό portal «real.gr», και το blog «enikos», δίνει μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία του με απλούς πολίτες μέσω των social media, και ιδιαίτερα του twitter.