Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Νέα απο την ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣΣυγκλήθηκε χθες (Δευτέρα) στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά σύσκεψη του νεοσύστατου τομέα Μακεδονίας- Θράκης της ΝΔ, υπό την προεδρία του υπευθύνου του, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης Θόδωρου Καράογλου. Η σύσκεψη αποφάσισε να καλέσει μέλη του κόμματος, που έχουν σχετική επιστημονική εξειδίκευση να συμμετέχουν στις δραστηριότητα του Τομέα και να συγκληθεί νέα συνεδρίαση την ερχόμενη εβδομάδα.

Πρώτο πεδίο δράσης του Τομέα θα είναι η προετοιμασία της πρότασης της ΝΔ για την επανασύσταση του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης με έμφαση σε μέτρα αναθέρμανσης της οικονομικής ανάπτυξης, των επενδύσεων και της δημιουργίας θέσεων εργασίας. «Ήταν η εναρκτήρια σύσκεψη. Ο Τομέας θα διευρυνθεί με....(διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ)

                        ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠΗ ΝΔ Θεσσαλονίκης καλεί όλα τα μέλη του κόμματος που διετέλεσαν κατά τα προηγούμενα χρόνια στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε σύσκεψη με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την πολιτική κατάσταση της χώρας αλλά και την οργανωτική διάρθρωση και δράση των κομματικών επιτροπών της περιοχής μας. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/3 στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων (του 3ου ορόφου) των κεντρικών γραφείων της ΝΔ Θεσσαλονίκης (Μητροπ. Ιωσήφ 8).

         ΤΟΝ ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣΟ Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας έγινε δεκτός χθες (Δευτέρα) από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα. Κατά την συνάντηση, ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε τον κ. Σαμαρά για....(διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ)