Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η προσγείωση ενός ηγέτη

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή του ισοβίου Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στα Ελληνικά χώματα και τα εγκόσμια.
Ως γνωστόν με την ιδιότητα του Προέδρου των απανταχού συντρόφων, έχει ακόμη τη δυνατότητα, να βρίσκεται περισσότερες ώρες στον αέρα παρά στη γη.

Εκεί, στα ουράνια στοχάζεται αφʼ υψηλού για την επίλυση των προβλημάτων της νότιας Ευρώπης, που κάποιοι κακόβουλοι, λένε πως αυτός δημιούργησε.
Ωστόσο, ο ισόβιος Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κερδίζει χρόνο σκέψης, έναντι των κοινών θνητών, αφού ως γνωστόν, όταν κάποιος ταξιδεύει με αεροπλάνο, ο χρόνος τρέχει πιο αργά για αυτόν (σύμφωνα με την Ειδική Θεωρία, όσο αυξάνεται η ταχύτητα διαστέλλεται ο χρόνος).
Έτσι ο Πρόεδρος, από τα 30.000 πόδια, προσγειώνεται στη χώρα μας, προσκεκλημένος του κινήματος του πατέρα του, με ένα τσουβάλι λύσεις, για όλα τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας, προτού καν αυτά δημιουργηθούν.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αφού ενημερωθεί για το ιστορικό φιλί της συμπόρευσης που έγινε σε γήινο χρόνο, για τα νεότερα του Κινήματος των Αδιάβαστων, για τα συσσίτια στα σχολεία, για τις διακοπές ρεύματος εν μέσω παγετού στις φτωχές περιοχές, για τις μηδενικές αποδοχές στο δημόσιο, αναμένεται να παρέμβει για καίρια ζητήματα (καλλιέργεια ανανά στις ταράτσες, προστασία του κροκόδειλου στον Κηφισό κ.α) με βάση πάντα τη θεωρία της Σχετικότητας και σεβόμενος την πράσινη ανάπτυξη.. και Πρώτα ο Πολίτης.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ-ΣΟΚ, που συνεδριάζει το απόγευμα, θα ακούσει με μεγάλο ενδιαφέρον τις εμπειρίες του Προέδρου από την Κόστα Ρίκα, τις Βρυξέλλες και το Ισραήλ και θα του ανακοινώσει την απόφαση, με βάση πάντα τις ανάγκες του κινήματος όπως διαμορφώθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια, να εκλέξουν δύο Προέδρους, έναν για τη Γη και έναν για τον Αέρα.
Ο ισόβιος Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, λέγεται πως θα εκλεγεί παμψηφεί, ως ο πρώτος Πρόεδρος (Κόμματος) του Αέρα.