Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Έχω αγώνα απόψε

Ραντεβού στους 16 θέλουν να δώσουν απόψε ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Τον πρώτο τον περιμένει ήδη η Μέταλιστ (0-4 υπέρ τους ο πρώτος αγώνας) ενώ ο δεύτερος θέλει να είναι εκείνος που θα «περιμένει» τον αντίπαλό του, αφού Άντερλεχτ και Άλκμααρ διασταυρώνουν τα …ξίφη τους 2 ώρες αργότερα στη ρεβάνς του 1-0 των Ολλανδών.

Οι ερυθρόλευκοι με σύμμαχο τη νίκη τους πριν 10 ημέρες στη Ρωσία (0-1), καλούνται μπροστά στο κοινό τους να πάρουν μια πρόκριση που θα τους επιτρέψει να ονειρεύονται ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στην φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει φροντίσει να επισημάνει τους κινδύνους που κρύβει η αποψινή αναμέτρηση. Όλοι πρέπει να επιδείξουν την δέουσα προσοχή και συγκέντρωση έτσι ώστε η πρόκριση να μην κινδυνεύσει και μετά να μιλούν όλοι για μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία.
Ο δικέφαλος του βορρά, αντίστοιχα, καλείται να διαχειριστεί το πονηρό 0-0 του 1ου αγώνα στην Ιταλία. Το καλύτερο σκορ, πλην της νίκης, για έναν γηπεδούχο! Η Ουντινέζε γνωρίζει καλά πως για να προκριθεί πρέπει να σκοράρει στην καυτή Τούμπα και πως για να χάσει την πρόκριση, πρέπει να δεχτεί περισσότερα γκολ από όσα η ίδια πετύχει. Αυτό το ξέρει καλά όμως και ο Μπόλονι που όπως όλα δείχνουν, θα φροντίσει κατά κύριο λόγο να κρατήσει στην άμυνα και να εκμεταλλευτεί την κατάλληλη στιγμή που σίγουρα θα δωθεί στην ομάδα.
Η Ελλάδα παίζει μπάλα απόψε και καλό για όλους θα είναι στο τέλος της βραδιάς οι δύο ελληνικές ομάδες να βρίσκονται στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League. To έχουμε ανάγκη! Ο αθλητισμός πάντα μας δίνει χαρές – απόδραση από τα καθημερινά προβλήματα, βιωσιμότητας πλέον!