Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Τα σχέδια του Ψυχάρη για το “Βήμα”

Σε σημαντικές αλλαγές στα έντυπα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη προσανατολίζεται ο Σταύρος Ψυχάρης, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το «Παρόν της Κυριακής».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, που πήρε τα ηνία του ιστορικού Συγκροτήματος μετά την απώλεια του Χρήστου Λαμπράκη, σχεδιάζει να προχωρήσει στην επανακυκλοφορία του ημερήσιου «Βήματος», την έκδοση του οποίου είχε αναστείλει, λόγω της εξαιρετικά χαμηλής κυκλοφορίας του, δυσανάλογης με το κόστος συντήρησης που είχε.
Έτσι, ο Σταύρος Ψυχάρης είχε προτιμήσει να βάλει λουκέτο στο ημερήσιο «Βήμα» και να ενισχύσει τη διαδικτυακή πύλη «tovima.gr», σε συνδυασμό βέβαια με την κυκλοφορία του «Βήματος της Κυριακής». Σύμφωνα ωστόσο με το «Παρόν της Κυριακής», το ημερήσιο «Βήμα» θα κάνει και πάλι σύντομα την εμφάνισή του στα περίπτερα, ενώ θα υπάρξει και ενίσχυση του οικονομικού τμήματος των «Νέων».
Το «Παρόν της Κυριακής» υποστηρίζει ακόμη ότι ο Σταύρος Ψυχάρης έχει προσεγγίσει τους επιχειρηματίες Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μυτιληναίο, προκειμένου να ζητήσει οικονομική ενίσχυση για τον ΔΟΛ.