Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΚΕ

Κάλεσμα ευθύνης προς όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που εργάζονται στον ΟΤΕ να δώσουν δυναμικό «παρών» στις εκλογές που πραγματοποιούνται στις 23 και 24 Φεβρουαρίου απευθύνει η ΔΑΚΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ με μήνυμά της.
Όπως τονίζει:
"Μέσα σε μια πολύ δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία ξεκινούν  οι εκλογικές διαδικασίες στην ΠΕΤ – ΟΤΕ. Το στοίχημα ΟΛΩΝ είναι η συμμετοχή ώστε να υπάρξει ένα μήνυμα .
Στους δύσκολους αυτούς καιρούς ,  η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ είναι το όπλο και το μέσο για ανασύνταξη αντίσταση και νίκη. μΤα συνδικάτα πρέπει να ξαναποκτήσουν δύναμη και οι μόνοι που μπορούν να την δώσουν είναι τα μέλη τους.
 Ακόμη και αυτοί που τα «λοιδορούν» προσφεύγουν σε αυτά , περιμένουν από αυτά ,  συμμετέχουν διεκδικώντας θέση σε αυτά. Η αποχή, ο καναπές, και η μετάθεση ευθυνών σε άλλους ευνοεί τους δυνατούς τους διοικούντες και τις κυβερνήσεις . Το συνδικάτο είναι το στήριγμα του ΕΝΟΣ η δύναμη των πολλών και το καλύτερο για ΟΛΟΥΣ.
 ΟΛΟΙ στις κάλπες . Ψηφίζουμε αλλά και καταψηφίζουμε. Πάνω από όλα όμως ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ. Δεν αφήνουμε σε άλλους να καθορίσουν την τύχη μας".