Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Λεφτά υπάρχουν;

Μετά από ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και δεδηλωμένου οπαδού της ΑΕΚ Γιάννη Βούρου ψηφίστηκε η τροπολογία που επιτρέπει την ανέγερση νέου γηπέδου και εμπορικών χώρων στη Ν. Φιλαδέλφεια. Μετά από την δημοσίευση του σχετικού νόμου στον οποίο συμπεριλαμβάνεται η σχετική τροπολογία, στο ΦΕΚ, μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα. Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα…

Σε μια εποχή όπου εταιρίες-κολοσσοί δυσκολεύονται να δανειοδοτηθούν και να εξασφαλίσουν χρήματα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ή ακόμα και η ΠΑΕ ΑΕΚ πως θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν πόρους;
Τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τόσο την Ερασιτεχνική όσο και την ΠΑΕ είναι τεράστια. Έρανος γίνεται από τους παράγοντες των τμημάτων για να καλυφθούν οι τρύπες και να μπορέσουν να λειτουργήσουν στην καθημερινότητά τους.
Δεν συζητάμε για την ποδοσφαιρική ομάδα, όπου εκεί τα πράγματα έχουν φτάσει σε συνθήκες Αφρικής…
Ναι. Να γίνει γήπεδο στον ιστορικό χώρο, τη… Μέκκα των οπαδών της Ένωσης. Πρέπει να βρεθούν χρήματα, ίσως το πιο δύσκολο (αν όχι ακατόρθωτο) πρόβλημα από όλα όσα αντιμετωπίζουν όλοι όσοι ονειρεύονται πλέον την ανέγερση γηπέδου.
Σε κάθε περίπτωση φυσικά και είναι επιτυχία η νομοθετική ρύθμιση για την ανέγερση νέου γηπέδου ΚΑΙ εμπορικών χώρων στον ιστορικό χώρο.
Αν βρεθούν και τα χρήματα θα είναι τέλεια…