Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

«Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ».

Γράφει ο γενικός Γ. Γραμματέας της ΠΟΣ
 κ. Παρασκευάς Πουρλιάκας
Ο Ντέϊβιντ Κόπερφιλντ ωχριά μπροστά στους Πρωθυπουργούς και τους Υπουργούς των τελευταίων 2,5 ετών. Πήραν στα χέρια τους ΧΩΡΑ και δυστυχώς θα παραδώσουν ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
Ξεκίνησε με ένα έγκλημα εκ προμελέτης, και συνεχίζεται με το θίασο ενός τραπεζίτη και ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ να αδυνατούν να υψώσουν το ανάστημά τους και να πουν ένα ΟΧΙ ένα!!! ένα!!! μόνο ένα!!!
Λαϊκίζεις θα μου πουν κάποιοι, δεν πειράζει όμως ακόμα και αυτοί που θα μου το πουν είναι στη σειρά για τα προπύλαια της διάλυσης της φτωχοποίησης και των συσσιτίων που θα κατακλύσουν τον τόπο.
Ο στόχος λοιπόν «ΚΥΡΙΟΙ» επιτυγχάνεται, το δόγμα του ΣΟΚ κάθε τρεις μήνες απέναντι στους Έλληνες ΠΙΑΝΕΙ!!!
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΚΑΙ JOZEF MEGGELE
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ
Άλλωστε αυτός ήταν και είναι ο στόχος της ΔΗΘΕΝ Σοσιαλιστικής εκσυγχρονιστικής νομενκλατούρας υπό το μανδύα του νεοφιλελευθερισμού που στρογγυλοκάθισε στα κυβερνητικά έδρανα πλειοψηφώντας στην πλήρη διάλυση της κοινωνικής συνοχής.
Ο κοινωνικός αυτοματισμός που καθιερώσατε και συνεχίζετε να πολιτεύεστε, αποδιοργάνωσε, αποσυντόνισε και εξουθένωσε όλη την κοινωνία.
Καταρράκωσε δε και τα τελευταία ίχνη αξιοπρέπειας, υπευθυνότητας και ωριμότητας των πολιτών αυτού του τόπου.
Έχουμε εισέλθει πλέον σε μια περίοδο φασίζουσας δημοκρατίας ΥΠΟ του χαμόγελου (ΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΡΕεεεε;;; ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ!!! ΤΟΜΑΡΙΑ!!!) που μόνο πεθαμένοι δεν υποψιάζονται τι πάει να γίνει.
Πάμε λοιπόν στην κοινωνία των 2/3 ο αχός και το βουητό που αιωρείται οδηγεί σε κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες.
Έστω και την ύστατη στιγμή πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι δήθεν εθνοσωτήρες ότι:
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ
Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!