Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Που θα πάει η Νικολούλη

Το λουκέτο στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, οδήγησε πολλά από τα πρωτοκλασάτα ονόματα του καναλιού σε αναζήτηση της επόμενης επαγγελματικής στέγης τους, σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για τον χώρο των ΜΜΕ, με μειώσεις στους μισθούς και περικοπές θέσεων εργασίας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΑΝΤ1, και αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες η επισημοποίηση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Γιώργος Αυτιάς συνεχίζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, που αναλαμβάνει να δημιουργήσει εκ του μηδενός πρωινή ζώνη τα Σαββατοκύριακα, απέναντι στο δίδυμο του Mega Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο, και την πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ. Όσο για τον Άκη Παυλόπουλο, μετακινείται στο Extra, προκειμένου να διαδεχθεί τον Γιάννη Παπαγιάννη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.
Ανοικτό παραμένει το θέμα της Αγγελικής Νικολούλη, με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών καναλιών, αν και φαίνεται ότι το πρέσινγκ που της ασκείται από τον ΣΚΑΪ είναι το… πιο ενδιαφέρον.
Σύμφωνα λοιπόν με εκτιμήσεις, η Αγγελική Νικολούλη θα ακολουθήσει τον Γιώργο Αυτιά στο κανάλι του Φαλήρου, και θα αναλάβει την παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής, ενισχύοντας έτσι σημαντικά την ειδησεογραφική ομάδα του ΣΚΑΪ.