Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Πρόσκληση σε όλα τα στελέχη της να συμβάλουν στην εκπόνηση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνει η ΝΔ Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα αυτό θα βρεθεί στο επίκεντρο των στελεχών των κομματικών οργανώσεων, που θα συνεδριάσουν για το λόγο αυτό το απόγευμα στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης.
Ήδη ομάδες επιστημονικών και κομματικών στελεχών προετοιμάσουν τα θεματικά προγράμματα σε συντονισμό του κ. Γιάννη Σφενδόνη.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετέχουν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, στελέχη των ΝΟΔΕ, των ΕΚΟ και των Κύκλων Πολιτικής Δράσης.
Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι να προετοιμαστεί το πιο πλήρες, αναλυτικό και πρωτοπορειακό κυβερνητικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία για την Κεντρική Μακεδονία, ένας πολιτικός και επιστημονικός μπούσουλας που θα προτείνει λύσεις για τα υφιστάμενα προβλήματα αλλά και θα εγγυάται την ανάπτυξη που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος και οι άνθρωποί του…
Η σύσκεψη θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του τρίτου ορόφου των γραφείων της ΝΔ Θεσσαλονίκης.