Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Αρετσούς με θέμα «2012- 100 χρόνια ελεύθερη Θεσσαλονίκη» με ομιλητές τον βουλευτή Γιάννη Ιωαννίδη και τον τ. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, που σημείωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν σύντομα και η συγκυρία επιβάλει σε όλα τα μέλη της ΝΔ να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την εκλογική μάχη.
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα, που έγινε από τον Πρόεδρο της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημ. Τσάμη.
 
Η Βασιλόπιτα των Γυναικών της ΝΟΔΕ Αν.Τομέα
Με πολυπληθή συμμετοχή η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης έκοψε την Πίττα για το Νέο Έτος 2012,  στα Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Στον εναρκτήριο χαιρετισμό η Υπεύθυνη Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων Πηνελόπη Ράλλη αναφέρθηκε στις δυσκολίες και την αβεβαιότητα που προοιωνίζεται η νέα χρονιά.
Παρότρυνε όλους να αντισταθούν και να ξεπεράσουν την κατάθλιψη που προκάλεσε η ανεξέλεγκτη οικονομική, εθνική και κοινωνική πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Και με οδηγό τις διαχρονικές αρχές και αξίες της Νέας Δημοκρατίας, ενωτικά να συμβάλλουν όλοι ώστε το κόμμα με τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά να ηγηθεί για την ανόρθωση της χώρας. Ακολούθως ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικού Τομέα Θοδωρής Μητράκας ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης, ως κεντρικός ομιλητής, ανέλυσε «το ρόλο και τη συμβολή των κομματικών οργανώσεων στην προετοιμασία του εκλογικού αγώνα». Ο κ. Τσάμης σημείωσε ότι ο δικός μας πολιτικός χώρος, η Ελληνική Κεντροδεξιά ήταν ο χώρος ο οποίος πάντα, σε όλη την ιστορική διαδρομή της Πατρίδας μας ήταν αυτή που έσωσε τον τόπο από την καταστροφή. Αυτό θα κάνουμε και φέτος, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Το «παρών» έδωσαν 0 εκλεγμένος Περιοφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην Υπουργός και πολιτευτής, Γιώργος Ορφανός, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ, Δημήτρης Πανοζάχος, η Υπεύθυνη Γυναικών Βορείου Ελλάδος, Μάγδα Καρακόλη, ο Διευθυντής της Διοικούσας, Φίλιππος Ζαφειρίου, οι Πρόεδροι ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα, Μίλτος Τασούλης, Β΄ Περιφέρειας, Κυριάκος Λαζός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Θεσσαλονίκης Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, Ανθή Σαλαγκούδη, Άννα Ευθυμίου (και με την ιδιότητα της αναπλ. Γραμματέως Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ), οι Δημοτικοί Σύμβουλου Δήμου Καλαμαριάς Δημήτρης Τζοβάνης (και Γραμματέας της ΝΟΔΕ Ανατ. Τομέα) και Ελπίδα Παυλίδου, οι πολιτευτές
Παναγιώτης Κοκκόρης, Μαρία Μήτσιου, Γωγώ Γάκη-Παπαϊωάννου (και Γραμματέας ΕΚΟ Ιατρών), Δέσποινα Λιάπη-Καρασαββίδου (πρώην Δημοτική Σύμβουλος).
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος της Διοικούσας, Δημήτρης Τσάμης, και το φλουρί έπεσε στον Β. Καρακωστάνογλου.