Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Θα κάνουν… τηλεμαραθώνιο

Διακόσιες χιλιάδες ευρώ απαιτούνται για να μπορέσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού να ολοκληρώσει την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Πίντο. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Φερεϊρα, τον οποίο γνωρίζει από την Πόρτο, η ομάδα σαφώς και χρειάζεται στόπερ, αλλά δεν υπάρχει κανείς να διαθέσει διακόσιες χιλιάδες ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό παραμένει οριακή με τον Δημήτρη Γόντικα να πασχίζει να… μπαλώσει τις τρύπες χωρίς βέβαια να περιμένει βοήθεια από κανέναν. Απλούστατα γιατί δεν υπάρχει κανένας!
Οι πολυμετοχικοί έχουν εξαφανιστεί, ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης κάνει τον… Κινέζο και όλοι περιμένουν τους Άραβες να σώσουν την κατάσταση. Οι απαιτήσεις της ομάδας όμως δεν περιμένουν, οι υποχρεώσεις γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες, οι οφειλές στους υπάρχοντες παίκτες “διαβρώνουν” τα αποδυτήρια ολοένα και περισσότερο και όλοι περιμένουν από την ομάδα να παραμείνει στην κορυφή απέναντι σε έναν αντίπαλο “αρματωμένο” από κάθε άποψη.
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ να διαθέσει έστω διακόσια χιλιάρικα για να γίνει η μεταγραφή! Ούτε καν οι Άραβες που ενδιαφέρονται, όπως ακούγεται τουλάχιστον, να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Ναι, ξέρουμε δεν έχουν αναλάβει ακόμα. Πότε θα αναλάβουν; Όταν τελειώσουν οι μεταγραφές και θα έχει μείνει πάλι πίσω η ομάδα με δέκα βαθμούς;
Αν ήθελαν οι επίδοξοι “σωτήρες” του Παναθηναϊκού θα διέθεταν με κάποιο τρόπο που θα τους εξασφάλιζε, τα χρήματα και θα έκαναν και μια κίνηση “καλής θέλησης” προς τον κόσμο της ομάδας.
Για την ώρα όμως ο Δημήτρης Γόντικας περιμένει πότε θα βρουν ομάδα ο Μελίσσης και ο Σεϊταρίδης για να εξοικονομήσει τα χρήματα των συμβολαίων τους και να τα διαθέσει για τον Πίντο. Τι θα γίνει εάν αυτοί δεν φύγουν; Μπορεί και τηλεμαραθώνιος…