Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

“Τελεσίγραφο” από Μαρινάκη

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη… απ’ την ανάποδη είδαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» μετέβη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, και τους «έτριξε τα δόντια», για την άσχημη εμφάνιση στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας στο Καυτατζόγλειο.

Το «ερυθρόλευκο» αφεντικό έθεσε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία προς των ευθυνών τους, ανακοινώνοντας πρόστιμο 500.000 ευρώ στον καθένα για το αρνητικό αποτέλεσμα και την ακόμη πιο άσχημη εμφάνιση στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Τόνισε ωστόσο, ότι στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, το συγκεκριμένο πρόστιμο… δεν θα πληρωθεί.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εμφανώς προβληματισμένος, και επεσήμανε σε παίκτες και τεχνική ηγεσία ότι δεν πρέπει να ξεχνούν πως είναι ομάδα, και να μην αγωνίζονται ο καθένας για τον εαυτό του.
Παράλληλα, έβαλε φρένο στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί περί της πρόθεσής του να συζητήσει από τώρα με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό. Παρέπεμψε τις σχετικές συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις για μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Στην επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνοδευόταν από τους Γιάννη Βρέντζο, Σάββα Θεοδωρίδη, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Κούλη Δουρέκα, ενώ είχε συζήτηση και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.