Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ του Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη

Αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα με οργανωμένο σχέδιο στα “νύχια της τρόϊκα” καθιστώντας την κατ’ ουσία, από ΧΩΡΑ σε ΧΩΡΟ ειδικής οικονομικής ζώνης και παρέδωσαν ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ την Εθνική μας κυριαρχία, δείχνουν να αντιλαμβάνονται –έστω και αργά- το ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ που συντελείται εις βάρος ενός ολόκληρου λαού με την καταστροφική πολιτική των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
Χαρακτηριστική με πικρές αλήθειες η δήλωση κορυφαίου στελέχους των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ …“ Η δική μας διετής διακυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδα οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώχεια και κοινωνική αποσύνθεση, οδήγησε σε πρωτοφανή βαθιά οικονομική ύφεση που φτάνει το 5% και πλέον, οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση. Δηλαδή διαλύθηκε ο κρατικός μηχανισμός και οι Υπηρεσίες. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα”.
“O κ. Παπανδρέου δεν πρέπει να είναι υποψήφιος. Μόνο σε αποικία θα ήταν υποψήφιος αρχηγός με τέτοια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα”.
Τάδε έφη… Μιχάλης Χρυσοχοϊδης Υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης Γ. Α. Παπανδρέου, συνένοχος και συμμέτοχος σ’ αυτά που καταγγέλλει!!!
Όσοι λοιπόν θέλουν να συνεχίσουν να υλοποιούν την πολιτική του ΛΑΘΟΥΣ, την πολιτική που φτωχοποιεί τους Έλληνες, διαλύει την κοινωνία, οδηγεί την χώρα σε αποσύνθεση, εθνική ταπείνωση και αποδιοργάνωση, μπορούν να στηρίζουν την κυβέρνηση αυτή, η οποία είναι συνέχεια της προηγούμενης.
Κάποιοι πιστεύουν ότι οι Έλληνες ΑΝΤΕΧΟΥΝ να ζουν στη φτώχεια, στην ανεργία, στην εξαθλίωση και στην αποικία που δημιούργησε η ασκούμενη πολιτική του επιβαλλόμενου Πρωθυπουργού των ΑΓΟΡΩΝ, και η Κυβέρνηση “ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ - ΠΑΣΟΚ“.
Το σίγουρο είναι ότι όσοι το πιστεύουν κάνουν τραγικό λάθος…
Σε κάθε περίπτωση, τη μοίρα μας την καθορίζουμε εμείς με την ψήφο μας. Αυτό που πρέπει να μας απαντήσουν είναι ένα: “ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ”;