Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο Μπίστης φεύγει από το ΠΑΣΟΚ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Την απόφασή του να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ, του οποίου παραμένει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, αναμένεται να ανακοινώσει ακόμη και εντός της ημέρας ο Νίκος Μπίστης.
Ο άλλοτε υφυπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη, που ανδρώθηκε για πολλά χρόνια στον χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς, βρίσκεται απέναντι από το ΠΑΣΟΚ όπως διαμορφώνεται αυτό σήμερα, και πληροφορίες τον θέλουν πολύ κοντά στη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.
Τη σχετική αποκάλυψη έκανε στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του Mega, «Κοινωνία Ώρα Mega», με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα, ο διευθυντής ειδήσεων του Star και στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Σταμάτης Μαλέλης.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, που είναι γνωστό ότι κινείται στον ευρύτερο χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, αποκάλυψε ότι ο Νίκος Μπίστης εγκαταλείπει το ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με θέρμη για τις προοπτικές που ανοίγονται για τη Δημοκρατική Αριστερά και τον Φώτη Κουβέλη, εκτιμώντας ότι έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν δυνάμεις από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς, προκειμένου να προχωρήσουν στην ανασύσταση ενός πλειοψηφικού ρεύματος, προσαρμοσμένου στις σύγχρονες εξελίξεις.