Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και οι μεγάλες προκλήσεις

Ένας παίκτης που γνωρίζει καλά την ατμόσφαιρα των αγώνων μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη είναι ο Γιώργος Σιγάλας.
Ο πρώην διεθνής άσος που στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα και των δύο ομάδων μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης (28/12) τονίζοντας πως και οι δύο "μνηστήρες" έχουν ισχυρό κίνητρο να φτάσουν στη νίκη.


"Υπάρχουν δύο μεγάλες προκλήσεις και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ με μια καλη νίκη επανέρχεται και ουσιαστικά και ψυχολογικά. Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει τους τελευταίους δύο μήνες καλό μπάσκετ, η ομάδα δεν έχει βρει ακόμη ταυτότητα", είπε αρχικά ο Σιγάλας στον "Libero 107.4" και στη συνέχεια τόνισε:
"Ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά, αλλά και με την βούλα πλέον έχει κάνει την επαναφορά του. Η μια ομάδα, ο Αρης, ζητάει και ουσιαστικά και για λόγους γοήτρου τη νίκη, αλλά και για να κατοχυρώσει ότι είναι εδώ. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη ψάχνει μια μεγάλη νίκη, όπως έχει πει και ο Μαρκόπουλος.
Νομίζω ότι όταν ξέρεις πως ο αντίπαλος τώρα παίζει καλύτερα, πρέπει να του δώσεις από την αρχή να καταλάβει ότι εγώ ειμαι το αφεντικό. Αυτό πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Θα παίξει ρόλο και η προσωπικότητα των παικτών".
Όσο για το πως οι δύο ομάδες θα φτάσουν στην επιτυχία; "Τα συστατικά είναι γνωστά. Το ποιος θα επιβάλλει από την αρχή τον ρυθμό του είναι πολύ σημαντικό. Αν το κάνει ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο θα δημουργήσει πρόβλημα στον Αρη. Από την άλλη αν το κάνει ο Αρης και έχει υπομονή θα μεταφέρει το άγχος στον αντίπαλο. Οι προπονητές θα παίξουν ρόλο προς το τέλος του ματς".
Ενώ έκανε και την πρόβλεψη ότι σε περίπτωση ήττας στον ΠΑΟΚ θα δρομολογηθούν εξελίξεις: "Οταν κάτι συνεχώς δεν πάει καλά σημαίνει αλλαγές
Νίκος Δραγόλιας
SPOTR24