Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

“ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ”

του Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη
Από την ημέρα υπογραφής του Μνημονίου, εντατικοποιήσαμε τις κινητοποιήσεις μας και κηρύξαμε ανένδοτο ΑΓΩΝΑ, ενάντια στην καταστροφική πολιτική που εφαρμόστηκε και συνεχίζει δυστυχώς και σήμερα.

 Τα αποτελέσματα τραγικά για το σύνολο των πολιτών. Ακόμη πιο τραγικό όμως είναι να ακούμε και να διαβάζουμε τις δηλώσεις αυτών που και με την δική τους υπογραφή εφαρμόστηκε το δόγμα του ΣΟΚ.
 Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΠΕ: “Δυστυχώς όλες οι θεμελιώδεις μακροοικονομικές και δημοσιονομικές προγνώσεις του αρχικού προγράμματος – του μνημονίου- δεν επιβεβαιώθηκαν”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δυστυχώς η άποψή μας περί λάθους συνταγής που αντί να γιατρέψει, σκοτώνει επιβεβαιώθηκε!!! Το αποτέλεσμα της συνταγής =1.000.000 άνεργοι, χιλιάδες λουκέτα, 6% ύφεση, 50% μείωση συντάξεων και μισθών, χωρίς ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΠΑΣΧΑ και Ε.Α., 4,5 δις €, μείωση στα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων, 10% έλλειμμα ως ποσοστό του ΑΕΠ, 148% χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ, SPREAD 2.500 μονάδες βάσης κλπ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ (τα φώτα) ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ!!! Εσείς είπατε δυστυχώς λάθος και ξεμπερδέψατε … έτσι γίνεται!!!

Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΠΕ: “Ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγματα και να μου δοθεί κάποτε η ευκαιρία να ασκήσω ως Υπουργός Οικονομικών την οικονομική πολιτική που πιστεύω ως ωφέλιμη για τη χώρα”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και δυο χρόνια τώρα που διαλύσατε την κοινωνία με φόρους, έκτακτες εισφορές, χαράτσια, μειώσεις μισθών, απολύσεις, μειώσεις ΕΚΑΣ, επιδομάτων για να ΣΩΣΕΤΕ ΤΑΧΑ ΤΗ ΧΩΡΑ λέγατε ΨΕΜΑΤΑ; ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣ!!!

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΠΕ: “Μόνο σε αποικία θα ήταν υποψήφιος ο κ. Παπανδρέου !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και εσύ βάζεις τα δυνατά σου δυο χρόνια τώρα να καταστεί η Ελλάδα αποικία της Μέρκελ και των λοιπών!!!
Αφού την ανάπτυξη την εκτόξευσες στο …  ναδίρ!!!

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΠΕ: Η δική μας διετής διακυβέρνηση οδήγησε σε αδιέξοδα οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά. Οδήγησε σε φτώχεια και κοινωνική αποσύνθεση, οδήγησε σε πρωτοφανή βαθιά οικονομική ύφεση που φτάνει το 5% και πλέον, οδήγησε σε εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια και τέλος οδήγησε και σε κρατική αποδιοργάνωση. Δηλαδή διαλύθηκε ο κρατικός μηχανισμός και οι Υπηρεσίες. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα”.

AΠΑΝΤΗΣΗ:    Πικρές, μικρές αλήθειες αλλά αλήθειες!!!
Κάλιο αργά παρά ποτέ όταν αντιλαμβάνεσαι το έγκλημα που έχεις διαπράξει!!!
Το ερώτημα είναι: θα πληρώσετε  για όλα τα παραπάνω ή καθαρίσατε με την παραδοχή;
 Γιατί οι εγκληματίες πρέπει να τιμωρούνται!!!

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΠΕ: “Κάναμε λάθος, μπορούσαμε να είχαμε δανειστεί ως χώρα όταν τα σπρέντς ήταν χαμηλά, αλλά ακόμη και με την εφαρμογή του μνημονίου μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε. Δεν το κάναμε”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ανικανότητα του κ. Γ.Α. Παπανδρέου και των κηπουρών που τοποθέτησε τις κρίσιμες ώρες σε υπεύθυνες θέσεις!!! Το ερώτημα είναι:  ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΙΠΕ:” Έτσι όπως πάμε θα διαλύσουμε όλες τις υποδομές της χώρας σε Παιδεία,Υγεία κ.λ.π”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: “Εκτελείτε το δόγμα Συνεχίζω Ολοκληρωτική Καταστροφή με τη συνταγή του Μνημονίου ,που όχι μόνο υπερψηφίσατε και υπηρετείτε, ήσασταν και υπέρμαχος!!! Με τις υγείες σας. Εμείς όμως τι φταίμε;

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΠΕ: “ :Oσοι διαδηλώνουν κατά του μνημονίου και των μέτρων είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΜΑΚΑΚΕΣ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:  “Όταν έλεγε φασίστες θυμόταν το παρελθόν του.
Όταν έλεγε κομμουνιστές αποποιούνταν τον σοσιαλισμό.
Όταν έλεγε Μακάκες, έβλεπε το πρόσωπό του στον καθρέπτη Αντιπρόεδρος άνευ χαρτοφυλακίου!!!
Του ταιριάζει απόλυτα το “ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ και ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.”

KAI TO KΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΕΙΠΕ: Oι Ευρωπαίοι ήθελαν να τιμωρήσουν τους Έλληνες και το έπραξαν με το Μνημόνιο “.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :   “Οι Ευρωπαίοι ήθελαν και το έπραξαν! Η Κυβέρνηση  και οι αρμόδιοι γιατί το δέχθηκαν; Και τελικά πώς η τιμωρία βαφτίστηκε ΣΩΤΗΡΙΑ;

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο επιβαλλόμενος Πρωθυπουργός, αλλά και με την υπογραφή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας πέρασαν με πράξη ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ  πέραν όλων των άλλων, και την εφαρμογή του ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ – ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΟΥ αλλά και τις απολύσεις με τον ΦΕΡΕΤΖΕ της Εργασιακής εφεδρείας.

Άξιος ο μισθός (παχυλός) όλων αυτών που βάζουν την υπογραφή τους, κυρίως όμως αυτών που με τις δηλώσεις τους έστω και καθυστερημένα λένε ότι ήταν αντίθετοι μ’ όλα τα παραπάνω. Γιατί τα ψηφίζουν αφού είναι αντίθετοι;
Έπειτα λένε ότι δεν πρέπει να προσβάλλουμε ή να επιτιθέμεθα στους Θεσμούς!!!
Αποδεικνύεται ότι μόνοι τους ξεφτιλίζουν την θεσμική ιδιότητα που κατέχουν!!!
Δεν χρειάζεται να τους ξεφτιλίσει κανείς!!!
Παρέλαβαν ΧΩΡΑ και θα παραδώσουν ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ και μάλιστα ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ. Εκτέλεσαν το έγκλημα εκ προμελέτης διαλύοντας και φτωχοποιώντας  την ελληνική κοινωνία.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ,
 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ “ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ” ΤΟΥΣ!!!

ΤΑ “ΕΣΧΕΣ” ΚΑΙ ΤΑ “ΑΙΣΧΗ” ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,

ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟ