Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Συρτάκι και… μιζέρια

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ
Παρακολουθώντας την Κυριακή την αθλητική εκπομπή της ΝΕΤ στην ενότητα των αγώνων από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, παρακολουθήσαμε το θρίαμβο της Σάλκε με σκορ 5-0 επί της Βέρντερ Βρέμης. Εκεί ήρθε το σοκ! Όχι φυσικά από την έκταση της νίκης, αλλά από όσα ακολούθησαν του αγώνα. Είδαμε λοιπόν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, έναν εκ των κορυφαίων της Σάλκε σε εκείνον τον αγώνα, να βρίσκεται στο εστιατόριο του γηπέδου μετά το παιχνίδι και να περνά το χρόνο του με τους φιλάθλους της ομάδας.

Ψάξαμε στο Ιντερνετ για να δούμε τι διάολο έκανε εκεί ο Κυριάκος και πάθαμε το δεύτερο σοκ!
Στο εστιατόριο του γηπέδου λοιπόν μαζί με τον Κριστόφ Μόριτζ ήταν εκεί χαμογελαστός έβγαινε φωτογραφίες, υπέγραφε αυτόγραφα, έκανε αστεία, γελούσε, χόρευε συρτάκι ντυμένος Αγιος Βασίλης (!!!) μέχρι και σε διαγωνισμό μπρα ντε φερ με έναν φίλο της ομάδας που τον προκάλεσε, έλαβε μέρος δείχνοντας να το διασκεδάζει με την καρδιά του.
Κι εκείνοι, οι φίλαθλοι με τις μπύρες μπροστά τους και με σακούλες με ψώνια από τη μπουτίκ στα πόδια τους, καταδιασκέδαζαν με τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας, «έσβηναν» στα γέλια με τα αστεία των παικτών, τραγουδούσαν, χόρευαν. Πέρασαν καλά και πήγαν σπίτι τους «γεμάτοι»…
Δεν θα το αντιπαραβάλουμε με το τι ΔΕΝ γίνεται στην Ελλάδα γιατί πλέον έχει καταντήσει κουραστικό και κοινότυπο. Αρκεί μόνο να σκεφτούμε τι έγκλημα κάνουν οι ομάδες ανεξαρτήτως μπάτζετ και πόλης, που δεν ανοίγουν τα μάτια τους για να πουλήσουν το προϊόν τους. Η λογική του «να τα αρπάξουμε και βλέπουμε μετά» άλλωστε ευθύνεται για άλλες πολύ πιο σοβαρές συνέπειες στη χώρα μας.
ΥΓ. Στην παρακάτω διεύθυνση το… πάρτι του Κυριάκου με τους φίλους του. http://www.youtube.com/watch?v=vrtRm6nsrOk&feature=related.
Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά μήπως ξεγελαστεί κανείς από τους παράγοντες το δει και ανοίξει και τα μάτια του…