Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η Μαυραγάνη οδεύει προς τον Alpha

Εκτός ΑΝΤ1 τέθηκε η Φαίη Μαυραγάνη, και έγινε έτσι η δεύτερη παρουσιάστρια των δελτίων ειδήσεων του σταθμού, που αποχωρεί από τον όμιλο του Αμαρουσίου. Είχε προηγηθεί η Γιώτα Μιχαλοπούλου, μόνο που εκείνη επέλεξε μόνη της να αποχωρήσει, καθώς σχεδιάζει να συνεχίσει την επαγγελματική σταδιοδρομία της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με την περίπτωση της Φαίης Μαυραγάνη, η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν απρόβλεπτη, και φαίνεται ότι το διαζύγιο των δυο πλευρών δεν ήταν συναινετικό. Πιθανότατα ωστόσο συνδέεται με την έλευση στο κανάλι του Αμαρουσίου της Ρίτσας Μπιζόγλη από την ΕΡΤ, και έχει να κάνει με γενικότερες ανακατατάξεις στο ειδησεογραφικό τμήμα του σταθμού.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον, είναι εξαιρετικά πιθανή η μετακίνηση της Φαίης Μαυραγάνη στην τηλεόραση του Alpha, εκεί δηλαδή όπου εργάζεται ο σύζυγός της, και επίσης άλλοτε κορυφαίο στέλεχος του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1, Νίκος Μάνεσης.
Οι εξελίξεις ωστόσο συνδέονται άμεσα με την οριστικοποίηση της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Alpha, που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων εβδομάδων. Με το κανάλι της Κάντζας να φεύγει από τους Γερμανούς του RTL, και να περνάει και πάλι στον έλεγχο του Δημήτρη Κοντομηνά.