Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Ν. Κιουτσούκης: Oι Έλληνες πολίτες,θα δώσουν την πρέπουσα για την ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Όταν επι δυό συνεχόμενα χρόνια, οι Έλληνες πολίτες βομβαρδίζονται με ψευτοδιλλήματα από μια ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και καλούνται να πληρώσουν το ΜΑΡΜΑΡΟ της ανικανότητας της,
 χάνοντας καθημερινά κόπους και κατακτήσεις δεκαετιών, βλέποντας παράλληλα να κατρακυλά το εισόδημα τους και να φορτώνονται βάρη που όχι μόνο δεν τους αναλογούν αλλά και δεν τα αντέχουν, ο κ. Πρωθυπουργός επιδιώκει μέσω ενός επικίνδυνου δημοψηφίσματος να “κρατηθεί ζωντανός” στην εξουσία ο ίδιος και το κόμμα του.
Το “πολιτικό πτώμα” της Κυβέρνησης το οποίο παρέδωσε βάσει οργανωμένου σχεδίου τα κλειδιά της Ελλάδας στο Δ’ ΡΑΙΧ και τον υπερπρωθυπουργό Ραιχενμπαχ, επιδιώκει την “ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ“ του σκορπώντας ΠΑΝΙΚΟ και ΑΒΕBΑΙΟΤΗΤΑ με τον τυχοδιωκτικό εκβιασμό ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ή “ΧΑΡΑΚΙΡΙ”!!!
Oι Έλληνες πολίτες,θα δώσουν την πρέπουσα για την ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στους μόνιμους εκβιαστές και όπως αποδεικνύεται από τις εξελίξεις εθνικά επικίνδυνους ΕΣΧΑΤΟΥΣ πολιτικούς άνδρες!!!
Δυστυχώς για την Κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, η Οργή και η αγανάκτηση των Ελλήνων γιγαντώνεται με την ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ αυτή κίνηση η οποία είναι η “ΣΤΑΓΟΝΑ” που ξεχείλισε το ΠΟΤΗΡΙ.
Οι πολλαπλές “ΣΩΤΗΡΙΕΣ” της χώρας και των πολιτών της από τους ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΘΕΝΤΕΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ πρέπει να λάβουν τέλος.
Η κοινωνία είναι πλέον ΚΑΖΑΝΙ που ΒΡΑΖΕΙ και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται “ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ”. Το μήνυμα αυτό πέρα από την Κυβέρνηση πρέπει να φθάσει και στους ηγέτες της Ε.Ε.
Εάν νομίζουν ότι οι Πολίτες αυτής της χώρας θα αποτελέσουν την ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ κάνουν ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ .Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο τις πολιτικές “ κινεζοποίησης” της ζωής τους.
Η ασφυξία της οικονομίας, η ομηρία της χώρας, η οριστική διάλυση και φτωχοποίηση της κοινωνίας πρέπει να λάβουν τέλος μ΄ ένα άλλο μείγμα πολιτικής.
Τη λύση πρέπει και θα δώσει ο κυρίαρχος λαός! Εμείς θα ευχηθούμε στον κ. Πρωθυπουργό “ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ “ ΚΑΙ “KAΛΟ ΚΑΤΕΥΩΔΙΟ “.
Κύριε Πρωθυπουργέ η παρτίδα που παίζετε εις βάρος της πατρίδας και του ελληνικού λαού, θα τελειώσει με νίκη της Ελλάδος και των Ελλήνων.
ΕΙΤΕ το θέλετε είτε ΟΧΙ