Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΓΣΕΕ: Καλό κατευόδιο κ. Πρωθυπουργέ


Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, η οποία μέσω ενός «επικίνδυνου» δημοψηφίσματος, επιχειρεί να «κρατηθεί ζωντανή» εξαπέλυσε η ΓΣΕΕ, κάνοντας λόγο «εθνικά επικίνδυνους έσχατους πολιτικούς», «κινεζοποίηση» της ζωής και «φτωχοποίηση» της κοινωνίας.
Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ:

Όταν επί δύο συνεχόμενα χρόνια, οι Έλληνες πολίτες βομβαρδίζονται με ψευτοδιλλήματα από μια ανίκανη κυβέρνηση και καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο της ανικανότητάς της, χάνοντας καθημερινά κόπους και κατακτήσεις δεκαετιών, βλέποντας παράλληλα να κατρακυλά το εισόδημά τους και να φορτώνονται βάρη που όχι μόνο δεν τους αναλογούν αλλά και δεν τα αντέχουν, ο κ. Πρωθυπουργός επιδιώκει μέσω ενός επικίνδυνου δημοψηφίσματος να “κρατηθεί ζωντανός” στην εξουσία ο ίδιος και το κόμμα του.
Το “πολιτικό πτώμα” της Κυβέρνησης το οποίο παρέδωσε βάσει οργανωμένου σχεδίου τα κλειδιά της Ελλάδας στο Δ’ ΡΑΙΧ και τον υπερπρωθυπουργό Ραιχενμπαχ, επιδιώκει την “νεκρανάσταση“ του σκορπώντας πανικό και αβεβαιότητα με τον τυχοδιωκτικό εκβιασμό, επικύρωση της μέχρι σήμερα πολιτικής του μέσω της δανειακής σύμβασης ή «Χαρακίρι»!
Oι Έλληνες πολίτες,θα δώσουν την πρέπουσα για την υπερήφανη Ελλάδα απάντηση στους μόνιμους εκβιαστές και όπως αποδεικνύεται από τις εξελίξεις, εθνικά επικίνδυνους έσχατους πολιτικούς άνδρες!
Δυστυχώς για την Κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, η Οργή και η αγανάκτηση των Ελλήνων γιγαντώνεται με την κουτοπόνηρη αυτή κίνηση η οποία είναι η “σταγόνα” που ξεχείλισε το ποτήρι.
Οι πολλαπλές “σωτηρίες” της χώρας και των πολιτών της από τους αυτοαναγορευθέντες αυτόκλητους σωτήρες πρέπει να λάβουν τέλος.
Η κοινωνία είναι πλέον καζάνι που βράζει και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται “κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου”. Το μήνυμα αυτό πέρα από την Κυβέρνηση πρέπει να φθάσει και στους ηγέτες της Ε.Ε.
Εάν νομίζουν ότι οι Πολίτες αυτής της χώρας θα αποτελέσουν την Ιφιγένεια της Ενωμένης Ευρώπης κάνουν τραγικό λάθος. Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο τις πολιτικές “ κινεζοποίησης” της ζωής τους.
Η ασφυξία της οικονομίας, η ομηρία της χώρας, η οριστική διάλυση και φτωχοποίηση της κοινωνίας πρέπει να λάβουν τέλος μ΄ ένα άλλο μείγμα πολιτικής.
Τη λύση πρέπει και θα δώσει ο κυρίαρχος λαός! Εμείς θα ευχηθούμε στον κ. Πρωθυπουργό “Καλά ξυπνητούρια" και "Καλό κατευόδιο".
Κύριε Πρωθυπουργέ η παρτίδα που παίζετε εις βάρος της πατρίδας και του ελληνικού λαού, θα τελειώσει με νίκη της Ελλάδος και των Ελλήνων.