Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ο Κοσκωτάς είναι ο καλύτερος όλων για ... Πρωθυπουργός!!!

Καλύτερα να βάζανε τον Γιώργο Κοσκωτά για Πρωθυπουργό! Είναι ο μόνος που εκτέλεσε την ποινή του και άρα έχει περισσότερες πιθανότητες από όλους, να έχει ... σωφρονιστεί !!!!
Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr
Ονόματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και ότι άλλο θες βλέπουμε αυτές τις μέρες προκειμένου η χώρα να βρει … Πρωθυπουργό! Ακούστηκε μέχρι και ένα όνομα που είχε εμπλακεί πολιτικά στο σκάνδαλο «Κοσκωτά». Και στα διαλλείματα της άγριας αναζήτησης Πρωθυπουργού, όλοι ασχολούνται με την επίθεση στην Ελλάδα, ενός … Βρετανικού reality και μιας ιστοσελίδας που πουλάει κομμάτι-κομμάτι την Ελλάδα!
Θα με συγχωρέσετε, αλλά τέτοιο κατήφορο δεν περίμενα ποτέ να δω στην πολύπαθη χώρα μας!

Υπάρχουν τέσσερις φατρίες

A) Πολιτικοί που δεν επιθυμούν πολιτικούς στη νέα Κυβέρνηση
B) Πολιτικοί που θέλουν πολιτικούς στο σχήμα
Γ) Τεχνοκράτες που θέλουν μόνο τεχνοκράτες στο σχήμα
Δ) Τεχνοκράτες που θέλουν μόνο πολιτικούς!
Το ζητούμενο είναι, ότι η χώρα μας είναι αναγκασμένη να υπομένει όλο αυτό το μαρτύριο, από δυο κόμματα που είναι εξ ολοκλήρου και εξ αδιαιρέτου υπεύθυνα για το κατάντημα αυτό.
Και φυσικά, όλοι εμείς, είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε … την σωτηρία μας, από αυτούς που μας έσυραν ως εδώ:
O Λουκάς Παπαδήμος, ήταν άμισθος σύμβουλος του Πρωθυπουργού. Τώρα, από την έμμισθη θέση του Πρωθυπουργού, τι θα κάνει περισσότερο από αυτά που συμβούλεψε ή ΔΕΝ συμβούλεψε στον ΓΑΠ;;;

Η χώρα φίλες και φίλοι, χρειάζεται ηγέτη
Κατά την άποψή μου, η «μπότζα» -όπως λένε οι ιστιοπλόοι- του Παπανδρέου, θα μείνει στην ιστορία!
Μαζί με τον Σαμαρά, βάζουν κάποιον που θα κάνει τον Πρωθυπουργό, έτσι ώστε αν πάμε στη δραχμή, να φάει όλη την «καταιγίδα» αυτός και όχι το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ.
Η χώρα φίλες και φίλοι θέλει Πρωθυπουργό με «άντερα» και όχι κάποιον με λιμαρισμένα νυχάκια που θα μας είναι απλά συμπαθητικός!
Χρειάζεται άμεση αλλαγή Συντάγματος, έτσι ώστε να μη χρειάζεται κάποιος να είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με καλή διαγωγή και πρόοδο στην κομματική πειθαρχία! Χρειαζόμαστε άλλο σύστημα διακυβέρνησης !
Τότε και μόνο τότε θα εμφανιστούν άνθρωποι με κύρος που θα αναλάβουν τις τύχες του λαού!
Αλλιώς, γιατί κάποιος σοβαρός άνθρωπος με όραμα, να προσπαθήσει να «τσαλαβουτήσει» στα βαθιά νερά, γνωρίζοντας εκ των προτέρων, ότι τελικά, θα κάνει ότι του λένε τα δυο κόμματα εξουσίας;
Κι επειδή αυτό δεν αλλάζει…
Κι επειδή ο μόνος που τιμωρήθηκε για σκάνδαλα μεταπολιτευτικά είναι ο Κοσκωτάς …
Καλύτερα να βάζανε αυτόν Πρωθυπουργό!
Είναι ο μόνος που εκτέλεσε την ποινή του και άρα έχει περισσότερες πιθανότητες από όλους, να έχει ... σωφρονιστεί !!!!