Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΝΟΔΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ- ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΗΠΕΙΡΟΥ.
Κ. ΖΩΝΤΑΝΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.
 ΔΗΜ. ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΥΧΑΜΕ 4 ΣΤΟΧΟΥΣ.
Ο συντονισμός όλων των κομματικών δυνάμεων και η ενεργοποίηση όλων των φίλων και των μελών της ΝΔ ώστε τα ψηφοδέλτια που στηρίζονται από τον κόμμα μας να πετύχουν καθαρές νίκες στις επιμελητηριακές εκλογές είναι οι στόχοι της ευρείας σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 7.30 στα γραφεία της ΔΕ Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη οι βουλευτές, στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής και συνδικαλιστικά στελέχη, που συμμετέχουν στους εκλογικούς συνδυασμούς θα αναφερθούν στην κρισιμότητα των εκλογών αλλά και σε οργανωτικά και τεχνικά ζητήματα.
Η ΝΔ Θεσσαλονίκης καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ, που προέρχονται από τον επαγγελματικό χώρο να δώσουν δυναμικό «παρών» και να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η σύσκεψη του Γραμματέα Οργανωτικού

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 200 στελεχών από τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία (προέδρων και μελών προεδρείων των ΝΟΔΕ και των ΔΗΜΤΟ πρωτευουσών νομών) και υπό την προεδρία του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Κώστα Ζωντανου, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης σύσκεψη με θέμα την οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας στην περιφέρεια.
Τη σύσκεψη χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης και υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η δική του συμμετοχή στη μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου αποδεικνύει τη βαρύτητα την οποία αποδίδει ο Αντώνης Σαμαράς στην οργανωμένη βάση του κόμματος.
«Με το σχηματισμό της μεταβατικής κυβέρνησης πετύχαμε να απομακρύνουμε τον Γιώργο Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, να αποτρέψουμε το καταστροφικό δημοψήφισμα, να εξασφαλίσουμε την 6η δόση και να οδηγήσουμε τη χώρα στις εκλογές. Ποτέ, καμία αντιπ0λίτευση δεν πέτυχε κάτι ανάλογο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ούτε και την Ευρώπη», σημείωσε ο κ. Βαρτζόπουλος.
Ο Κώστας Ζωντανός κάλεσε τα στελέχη να θέσουν όλον τον κομματικό μηχανισμό τον οποίο συντονίζουν σε εκλογικό συναγερμό, καθώς ο χρόνος έως τις 19 Φεβρουαρίου είναι λίγος. Έδωσε συγκεκριμένες κατευθύνσεις για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν από σήμερα κιόλας (κατάρτιση συνδυασμών, κατάρτιση λίστας εκλογικών αντιπροσώπων, εξασφάλιση χώρων για εκλογικά κέντρα και εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής εκλογικού υλικού κλπ). Όπως σημείωσε η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά στην κρισιμότερη εκλογική μάχη όχι μόνο για την παράταξη αλλά -το σημαντικότερο- για την Ελλάδα. Και για το λόγο αυτό θα πρέπει οι πάντες να δώσουν τον καλύτερό εαυτό τους…
Δεκάδες στελέχη, που πήραν το λόγο τόνισαν όχι μόνο την ετοιμότητα αλλά και την αποφασιστικότητα και τον ενθουσιασμό τους για τη μάχη αυτή. Σημείωσαν με έμφαση ότι η οργανωμένη βάση της ΝΔ αξιώνει και απαιτεί από τους πάντες συσπείρωση και ενότητα για τον κοινό σκοπό, χωρίς παραφωνίες και κακοφωνίες, τις οποίες τα χιλιάδες περήφανα στελέχη και μέλη του κόμματος δεν είναι διατεθειμένα να ανεχθούν.
Τα μηνύματα και οι θέσεις της ΝΔ θα πρέπει να περάσουν στην κοινωνία, κάτι που πρέπει να είναι το μέλημα όλων μας, τονίστηκε στη σύσκεψη.
 ndthessaloniki.gr