Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ένας… ΜακΓκρέγκορ για τον Ολυμπιακό

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Ο Κοστάντσο… δεν. Όσο για τον Μέγερι, έχει ακόμη δρόμο μπροστά του, μέχρι να βρεθεί στο σημείο να μπορεί να υπερασπιστεί με αξιοπρέπεια τα γκολπόστ μιας ομάδας που βαδίζει «αγκαλιά» με τον πρωταθλητισμό.
Γι’ αυτό και, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεσκονίζει ήδη με υποψηφίους για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Με την προτεραιότητα, στην παρούσα τουλάχιστον φάση, να δίνεται στον Άλαν ΜακΓκρέγκορ.
Ο Σκωτσέζος διεθνής πορτιέρο της Ρέιντζερς, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων», σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Express». Φέτος, μετράει ήδη 16 συμμετοχές με την ομάδα της Γλασκώβης, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει φορέσει και 20 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο.
Το συμβόλαιο του ΜακΓκρέγκορ με τη Ρέιντζερς εκπνέει το 2017, η σκωτσέζικη ομάδα όμως δεν θα είχε αντίρρηση να τον παραχωρήσει, με τα κατάλληλα οικονομικά ανταλλάγματα, προκειμένου να βάλει χρήματα στο ταμείο της.
Όπου… κατάλληλα ανταλλάγματα, ενδεχομένως να μπορεί να βάλει κανείς τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα είναι η πρόταση του Ολυμπιακού προς τη Ρέιντζερς.