Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του ΠΑΟΚ και αρχίζει διαδικασίες εξυγίανσης


Την πρώτη της συνεδρίαση έκανε η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα θέματα που απασχολούν την ομάδα τέθηκαν επί τάπητος, με αυτό που καίει περισσότερο να είναι ασφαλώς το οικονομικό.
Οι πληρωμές θα αρχίσουν άμεσα, ενώ από την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εξυγίανσης της ΠΑΕ. Θα υπάρξουν αρκετές επαφές με την Πολιτεία και στον “δικέφαλο” ελπίζουν ότι οι προσπάθειες θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.
Αυτό που “καίει” περισσότερο το νέο ΔΣ είναι τα υπέρογκα χρέη προς το Δημόσιο. Αποφασίστηκε να ασκηθούν πιέσεις προς την Πολιτεία, προκειμένου να υπάρξει ρύθμιση της οφειλής και να βρεθεί λύση. Μάλιστα, ορίστηκε τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους Ζαγοράκη, Κατσαρή και Δημήτρη Σαχπατζίδη, για να έρθει σε επαφή με την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών.
Στη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ παρέμεινε ο Θόδωρος Ζαγοράκης, με τον Ζήση Βρύζα να αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου. Τα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ είναι οι Παντελής Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μηλιορίδης, Βαγγέλης Ποζατζίδης, Λεωνίδας Βελής, Στέφανος Σαράτσης, Γιώργος και Δημήτρης Σαχπατζίδης.
Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα δοθούν δύο συνεντεύξεις Τύπου από τη νέα διοίκηση. Οι Βρύζας και Κωνσταντινίδης θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, ενώ ο πρόεδρος, Θόδωρος Ζαγοράκης, θα μιλήσει για τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ και θα ανακοινώσει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
enet.gr