Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Το σχέδιο οργάνωσης της προεκλογικής εκστρατείας έθεσε σε εφαρμογή η ΝΔ Θεσσαλονίκης. Η Εκτελεστική Επιτροπή, που συνεδρίασε χθες το βράδυ
 υπό την προεδρία του Δημήτρη Βαρτζόπουλου, αποφάσισε να αρχίσει από σήμερα το πρόγραμμα κατάρτισης των καταλόγων με τους εκλογικούς αντιπροσώπους του κόμματος με ευθύνη των ΝΟΔΕ για όλη την περιοχή ευθύνης τους.
Αποφασίστηκε ακόμη να συνέλθουν οι ΝΟΔΕ με διευρυμένη σύνθεση μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να εξετάσουν πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα, παρουσία των βουλευτών, οι οποίοι και θα κάνουν τις κεντρικές πολιτικές εισηγήσεις.
Οι ΝΟΔΕ θα διοργανώσουν ισάριθμες πολιτικές εκδηλώσεις μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ θα προετοιμαστούν θεματικές εκδηλώσεις για την περίοδο μετά τις γιορτές.
Το Σάββατο θα συνεδριάσουν στη Θεσσαλονίκη τα στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας με τους προέδρους των ΝΟΔΕ και τους προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο. των πρωτευουσών των νομών.
Τέλος, σήμερα θα γίνει κοινή συνεδρίαση των υπευθύνων των θεματικών κύκλων πολιτικής δράσης της ΝΔ Θεσσαλονίκης με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της προεκλογικής περιόδου.