Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και στην ομιλία του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά είναι στραμμένα τα βλέμματα της κοινής γνώμης, καθώς η μόνη διέξοδος από την πρωτοφανή κρίση αφορά τη Νέα Δημοκρατία…
Ο πρωθυπουργός, όπως έδειξε και στις παρεμβάσεις του στη μαραθώνεια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου παραμένει υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος, παρά το χάος και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανακοίνωσή του.
Ο Γιώργος Παπανδρέου μοιάζει έτοιμος και αποφασισμένος να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση θα του επιτρέψει να παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του για μερικούς ακόμη μήνες, αδιαφορώντας εάν αυτή η κίνησή του προκαλεί τη μήνι των εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την αγανάκτηση στον ελληνικό λαό και τη διαφωνία των βουλευτών του κόμματός του!
Μέσα στο γκρίζο αυτό σκηνικό συνεδριάζουν σήμερα οι βουλευτές της ΝΔ. Στη διάρκειά αυτής της συνεδρίασης αναμένεται να αναλυθεί η θέση του Αντώνη Σαμαρά για τη στάση Παπανδρέου αλλά και οι πρωτοβουλίες τις οποίες προτίθεται να αναλάβει ο ίδιος για να αρθούν τα αδιέξοδα. Το στίγμα της παρουσίας του έδωσε άλλωστε χθες, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (δείτε εδώ την ανάρτηση).