Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Το μετέωρο βήμα του .. Παπανδρέου

Με 152 βουλευτές έμεινε το ΠΑΣΟΚ μετά την ανεξαρτητοποίηση της Μ.Αποστολάκη - ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ για εκλογές ή Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης!
Πριν μερικές μέρες, σας είχα γράψει ένα σενάριο! Αρκετοί έσπευσαν μα σχολιάσουν αρνητικά! Αλλά για δείτε σήμερα τις εξελίξεις!!! Ανεξάρτητη και η Μιλένα Αποστολάκη, με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να μετρά μόλις 152 βουλευτές! Έναν περισσότερο από τον Κατσίκη του Μητσοτάκη το 1993 !! 2.
Αρα, να τι γνώριζε ο ΓΑΠ και έσπευσε να ρίξει φωτοβολίδα ... κρότου-λάμψης για δημοψηφίσματα και άλλα τινά! Πλέον, η κατάσταση στο Κυβερνητικό στρατόπεδο είναι θυελλώδης.  Η κα Αποστολάκη, πρώην υφυπουργός, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη Βουλή!  Αυτή της την κίνηση άλλωστε, σηματοδότησε η απόφασή της να είναι μια από τους βουλευτές που δεν χειροκρότησαν χθες το βράδυ την ανακοίνωση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.
Και όλα αυτά, πριν καλά – καλά προλάβω να γράψω σήμερα στην καθημερινή μου στήλη, ένα μήνυμα στον Πρωθυπουργό, ότι πρέπει να κάνει δημοψήφισμα, αλλά μόνο στο κόμμα του, αν τον θέλουν ακόμα για αρχηγό!!!
Επιστολή βόμβα στον Γ.Παπανδρέου έστειλε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεσσ/νίκης Ευα Καϊλή. Σχετικό άρθρο υπάρχει στη στήλη "Πολιτική". Σε συνδιασμό με τις δηλώσεις της Βάσως Παπανδρέου, ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε ένα μεγάλο αδιέξοδο που οδηγεί αποκλειστικά σε εκλογές ή Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας!
Γιώργος Αδαλής

aegeantimes.gr