Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Μας..σώζουν άλλη μια φορά και μάλιστα χωρίς λαική εντολή !

Μια απροκάλυπτα ολοκληρωτική κυβέρνηση με μανδύα κοινοβουλευτισμού.Αυτοί που κατάστρεψαν τις ζωές των πολιτών και τον τόπο προβάλονται τώρα απο κοινού σαν σωτήρες.
Η άμεση λύση. Μια συγκυβέρνηση, ο πραξικοπηματικός σχηματισμός της οποίας αποτελεί προιόν σκληρού πολιτικού μάρκετινγκ, στηριγμένου στη μεγάλη μπλόφα της δήθεν άμεσης αποπομπής της Ελλάδας απο την ευρωπαική ένωση, αναλαμβάνει πιθανό απο σήμερα να υλοποιήσει την πλέον εξοντωτική συνθήκη που υπογράφτηκε ποτέ εναντίον της ζωής των πολιτών και των συμφερόντων αυτής της χώρας στις 26 Οκτώβρη.
Η νέα κατοχική συγκυβέρνηση, που προέκυψε ερήμην των πολιτών,εντολοδόχος του γερμανοευρωπαικού διευθυντηρίου αναλαμβάνει,μαζί με τους εκατοντάδες επίτροπους της τρόικας που ήδη κατακλύζουν τη χώρα,να εξοντώσει το λαό με νέα πρωτοφανή μέτρα φτωχοποίησης και να ξεπουλήσει τον τόπο για να πληρώνει τους δήθεν δανειστές που ήδη έχουν πληρωθεί πολλές φορές την αξία των δανείων που δόθηκαν στο παρελθόν.
Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ ήταν τα κατ εξοχή κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα απο το 1974 και είναι ευθέως υπεύθυνα για την υπερχρέωση,τη διαχρονική ληστεία της ζωής των πολιτών και την τελική κατάρρευση της.
Είναι αδιανόητο,αυτοί που οδήγησαν τον τόπο σε αυτή την καταστροφή να έχουν την πολιτική θρασύτητα τα προβάλουν τώρα σαν.. σωτήρες του τόπου και μάλιστα χωρίς λαική εντολή !
Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σε καμμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται πολιτικά,αφού ο σχηματισμός της δεν περιλαμβανόταν κάν σαν υποσημείωση στα προεκλογικά προγράμματα των δύο πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων.Η έστω επίπλαστη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των πολιτών προέκυψε απο ψήφο που ποτέ δεν δόθηκε σαν εντολή συγκυβέρνησης.
Θα συγκυβερνήσουν χωρίς λαική εντολή.Ακριβώς όπως έγινε με τη στρατιωτική δικτατορία του 1967.Και τότε αμέσως μόλις κατέλαβαν την εξουσία, μίλησαν για εκλογές το ταχύτερο δυνατο..που κράτησε 7 ολόκληρα χρόνια !
Η κυβέρνηση αυτή,που κερδίζει επί πλέον χρόνο υπέρ των τοκογλύφων, επιμένουμε ότι δεν έχει λαϊκή εντολή και αποτελεί προϊόν μεθοδεύσεων των τραπεζιτών των μεγαλέμπορων,των μεγαλοβιομήχανων και της τρόικας. Η χώρα καταρρέει και αυτοί πανηγυρίζουν..ότι μας έσωσαν !
Η λύση τώρα είναι μία:
Να εκφράσει ελεύθερα ο λαός την πραγματική βούλησή του μέσα απο δημοκρατικές διαδικασίες.
Κατ οικονομία σαν άμεση ειρηνική λύση:
-Αμεση αλλαγή του εκλογικού νόμου σε απλή αναλογική
-Απεριόριστη διάθεση δωρεάν όλων των ΜΜΕ σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις ώστε να ενημερωθεί ο λαός -με ίσους όρους για όλους-για την πραγματική κατάσταση της χώρας και όλες τις προτάσεις και λύσεις.
-Απαγόρευση σε όλους των προεκλογικών δαπανών, ώστε να ακυρωθεί ο ρόλος της διαπλοκής.
Ο από μηχανής θεός πρέπει να είναι οι πολίτες της χώρας.
stopcartel Newsdesk