Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ κ. Χρήστος Καζαντζίδης μιλά στα «Εμβόλιμα Νέα»


Την πρώτη του συνέντευξη στα «Ε.Ν» παραχώρησε μετά την προσχώρηση του στο ΛΑΟΣ ο μέχρι πρότινος πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Καζαντζίδης. Ο κ. Καζαντζίδης σε μια συζήτηση, εξομολόγηση, μίλησε για όλους και για όλα χωρίς φόβο και πάθος. Μίλησε για τους λόγους που τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και να ενταχτεί στον κόμμα του κ. Καρατζαφέρη.
 «Υπηρέτησα για πολλά - πολλά χρόνια το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με πίστη και αφοσίωση και το μόνο που εισέπραξα ήταν αδικία και υπονόμευση. Μια ομάδα ανθρώπων του κόμματος δεν ήθελε την εκλογή μου. Αυτό φάνηκε και στις εκλογές του 2007 όπου ο πόλεμος από στελέχη του κόμματος ήταν πλέον εμφανής. Κάτω από αυτές τις συνθήκες αποφάσισα του 2009 να μην πολιτευτώ» τόνισε ο κ. Καζαντζίδης. Στην συνέχεια αναφερόμενος στην απόφαση του να προσχωρήσει στο κόμμα ΛΑΟΣ είπε: « Η απόφαση μου να αποχωρήσω από την Ν.Δ. και να ενταχτώ στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Πιστεύω, ο λαός όταν έρθει η ώρα θα κρίνει, αν έπραξα σωστά η λάθος». Ρωτήσαμε τον κ. Καζαντζίδη, τι ήταν εκείνο που βάραινε περισσότερο στην απόφαση του να προσχωρήσει στο ΛΑΟΣ. « Το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη είναι πατριωτικό κόμμα και με εκφράζει. Υπηρετεί αρχές και αξίες που εγώ ασπάζομαι». Κλείνοντας στην συζήτηση μας ο κ. Καζαντζίδης αναφερόμενος στην συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη είπε: « Η υποδοχή ήταν εξαιρετικά θερμή και εγκάρδια».

"Ο δικός μας άνθρωπος"

Σε όλη την διάρκεια του πολιτικού του βίου ο κ. Χρήστος Καζαντζίδης πορεύτηκε με συνέπεια στις αρχές του , έχοντας ως γνώμονα την προσφορά του στην κοινωνία. Στάθηκε, αρωγός σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι συμπολίτες του, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα δεσμούς αγάπης και αλληλοσεβασμού. Στο πρόσωπο του οι συμπολίτες του έβλεπαν τον δικό τους άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που διακρίνονταν και διακρίνεται για την εντιμότητα του, την εργατικότητα την αξιοπρέπεια του και την θέληση του για προσφορά. Ο δικός μας άνθρωπος όπως τον αποκαλούν οι ψηφοφόροι του, δεν είναι τίτλος κενού περιεχομένου, είναι τίτλος που υποδηλώνει αγάπη και σεβασμό στο πρόσωπο του.

 Οι ψηφοφόροι του πιστεύουν ακράδαντα ότι θα εξακολουθήσει να εμφορείται από τις ίδιες αρχές και αξίες και στον νέο του πολίτικο φορέα.
 Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα ο κ. Χρήστος Καζαντζίδης με τον διαχειριστή των «Ε.Ν» Χρήστο Γιαννακίδη, επίσης ο κ. Καζαντζίδη με την σύζυγο του κ. Βάσω.