Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Παπανδρέου-Σαμαρά την Τρίτη


Τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά θα ενημερώσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, λίγες ημέρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής. Στο επίκεντρο οι ραγδαίες εξελίξεις στην οικονομία
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, θα έχει το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.Επί τάπητος θα τεθούν οι εξελίξεις στην οικονομία ενόψει της Συνόδου Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ότι η συνάντηση με τον κ. Σαμαρά θα γίνει την Τρίτη στις 19:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αναμένεται να ακολουθήσουν επαφές και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, χωρίς να είναι βέβαιο ακόμα ότι θα δεχθούν όλοι.Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και μετά την ολοκλήρωσή της έκανε έκκληση για ενότητα και ομοψυχία.
Ο κ. Παπανδρέου μίλησε για πολύ κρίσιμη εβδομάδα και πρόσθεσε ότι στη μάχη που δίνει η χώρα δεν περισσεύει κανείς.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη κορυφώνονται οι αντιδράσεις των πολιτών στα νέα μέτρα της κυβέρνησης με τη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Την Πέμπτη θα διεξαχθεί στη Βουλή η κρίσιμη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο και την Κυριακή θα ακολουθήσει η Σύνοδος Κορυφής με θέμα το "ελληνικό πρόβλημα", το "κούρεμα" και την κρίση χρέους.