Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Επιχειρούν να κάνουν χωματερή το Ελληνικό !

Με μία ακρότατα νοσηρή ενέργεια το καθεστώς επιχείρησε χθές τη νύχτα να μετατρέψει το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού σε χωματερή..Αμεση αντίδραση δημοτικών Αρχών,εργαζόμενων και πολιτών. LIVE μετάδοση του STOPCARTEL.Κάλεσμα για άμεση συμπαράταξη των πολιτών.Δείτε τώρα το αποκλειστικό βίντεο της ντροπής.
Να αιφνιδιάσουν προσπάθησαν ιδιωτικά απορριματοφόρα γεμάτα με σκουπίδια, που αργά το βράδυ του Σαββάτου (15-10-11) προσπάθησαν να τα αδειάσουν στο Ελληνικό. Άμεση η αντιδράση των εργαζομένων του Δήμου και του Δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη που μπλόκαραν την προσπάθεια τους και απέκλεισαν τα φορτηγά στο ΚΤΕΟ Ελληνικού.
Παρόν το συνεργείο του STOPCARTEL TV που μετέδωσε LIVE τα γεγονότα στις 2 το πρωί.


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Έξι φορτηγά και μία νταλίκα-συμπιεστής ανέλαβαν τη βρώμικη δουλειά αλλά σύντομα το χώρο υπερασπίστηκαν εκατοντάδες κάτοικοι, εργαζόμενοι του Δήμου, οι αντιδήμαρχοι Τάκης Κοροβέσης και Νίκος Σούγελας καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Η αστυνομία που κλήθηκε δεν προχώρησε σε μηνύσεις για την παράνομη ενέργεια των ιδιωτικών απορριματοφόρων αν και ζητήθηκε από το Δήμαρχο. Σύμφωνα με πληροφορίες με εντολή του εισαγγελέα, ζητήθηκε να μη γίνουν συλλήψεις..
Ορισμένα από τα σκουπίδια που μετέφεραν τα φορτηγά τοποθετήθηκαν πίσω απο το ΚΤΕΟ Ελληνικού που βρίσκεται πίσω απο το σουπερμαρκετ καρφούρ στην Λεωφόρο Αλίμου.
Νωρίς το πρωί της Κυριακής η είσοδος του ΚΤΕΟ αποκλείστηκε από φορτηγά του Δήμου ενώ οι εργαζόμενοι ανέλαβαν την περιφρούρηση του χώρου ώστε να μην γίνει γενικευμένη χρήση του, δημιουργώντας μια μεγάλη εστία μόλυνσης μέσα στην πόλη.
stopcartel
Newsdesk