Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Στρατοκρατία βία και τρομοκρατία κατά των πολιτών στην Αθήνα

Τα αποκλειστικά και συγκλονιστικά βίντεο της ντροπής απο το Σύνταγμα που κάνουν σήμερα το γύρο του κόσμου.Ξυλοδαρμοί και χημικά.Επιτέθηκαν για να φιμώσουν το STOPCARTEL. Το άνευ προηγουμένου μπογκρόμ επιθέσεων,ξυλοδαρμών και χρήσεων χημικών απο τα ΜΑΤ μέσα στην ιστορική πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα την Τετάρτη 5/10 το απόγευμα,αποκαλύπτουν οι μαγνητοσκοπήσεις της ΖΩΝΤΑΝΗΣ μετάδοσης του STOPCARTEL TV που κάνουν απο σήμερα το γύρο του κόσμου.
Άγριοι ξυλοδαρμοί πολιτών,ακόμα και δημοσιογράφων,επίθεση κατά του συνεργείου του STOPCARTEL,προσαγωγές και συλλήψεις ειναι ο απολογισμός απο τα απίστευτα γεγονότα.
Στά αποκλειστικά βίντεο που πρέπει να δουν όλοι, απεικονίζονται με κάθε λεπτομέρεια οι συνεχείς-απρόκλητες επιθέσεις των ΜΑΤ κατά των πολιτών που απλά είναι συγκεντρωμένοι απόλυτα ειρηνικά στην πλατεία.
Οι ένοπλες δυνάμεις της ΕΛΑΣ όταν δεν επιτίθενται για να ξυλοκοπήσουν τους πολίτες,επιδίδονται σε τρομοκρατικές κινήσεις απώθησής τους έξω απο την πλατεία,καθώς και σε απειλητική παράταξη και περικύκλωσή τους.
Το απίστευτο σκηνικό στρατοκρατίας που κρατάει ώρες και στο οποίο απαντούν οι πολίτες ειρηνικά,συμπληρώνεται με χρήση χημικών και δακρυγόνων εναντίον τους. Στους ξυλοδαρμούς και τις συλλήψεις προστίθεται η απρόκλητη περικύκλωση και επίθεση κατά του συνεργείου του STOPCARTEL που μεταδίδει ΖΩΝΤΑΝΑ τα γεγονότα απο το κέντρο της πλατείας.
Το STOPCARTEL καταγγέλει στους πολίτες και στη διεθνή κοινότητα το καθεστώς της ωμής βίας και τρομοκρατίας σε βάρος των ειρηνικών διαδηλωτών και του συνεργείου του στην πλατεία Συντάγματος την Πέμπτη 5/10 και δηλώνει ότι θα συνεχίσει σταθερά τις ΖΩΝΤΑΝΕΣ διαδικτυακές τηλεοπτικές μεταδόσεις.
Το STOPCARTEL φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα με αίσθημα ευθύνης τα μοναδικά αυτά ντοκουμέντα, καλεί δε την κυβέρνηση να απόσχει απο κάθε είδους ενέργεια σε βάρος του, η οποία θα θίγει στο εξής το κατοχυρωμένο απο διεθνείς συμβάσεις δικαίωμα των πολιτών για απεριόριστη ενημέρωση.
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ STOPCARTEL TV στη συνεχή ροή προγράμματος η στα παρακάτω λινκς:
stopcartel Newsdesk