Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Βενιζέλος ενημέρωσε Παπούλια και υπουργούς

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Τα μέλη της Κυβέρνησης που βρίσκονται στην Αθήνα ενημέρωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τις εξελίξεις στην Ευρώπη, με τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προχωρώντας σε αναλυτική παρουσίαση του ύψους που συζητείται για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.
Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών προχώρησε στην παραπάνω κίνηση, κατόπιν συνεννόησης με τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς ο Πρωθυπουργός συνέχισε να συμμετέχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην τηλεδιάσκεψη με τους υπουργούς, συμμετείχαν ο Ηλίας Μόσιαλος, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Φίλιππος Σαχινίδης, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.
Εκτός από την τηλεδιάσκεψη, που κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να έχουν οι κορυφαίοι υπουργοί της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ επαρκή εικόνα για το τι διαδραματίζεται στις Βρυξέλλες, πίσω από τις κλειστές πόρτες της Συνόδου Κορυφής των ηγετών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενημέρωσε δυο φορές και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.