Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου με αφορμή τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια παρελάσεων την 28η Οκτωβρίου

 Από το Παλέρμο της Ιταλίας, όπου συμμετέχει στις εργασίες της ΡΑΜ, ο Βουλευτής Αχαίας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, ερωτώμενος από δημοσιογράφο για το Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, δήλωσε τα εξής:
“O λαός βαρυγκομεί και η κυβερνητική παράταξη αγκομαχά.
Όσο πιο γρήγορα ο κ. Πρωθυπουργός δώσει λύση, παραιτούμενος και οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές, τόσο γρηγορότερα μπορεί να ξημερώσει μια νέα ελπίδα σε μια κοινωνία που παύει να ελπίζει και γι’ αυτό εξεγείρεται.
Ναι μεν αποτελεί σοβαρό λάθος η απαξίωση θεσμών, όπως αυτός του Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο ουδείς μπορεί να μιλήσει για «οργανωμένα σχέδια μειοψηφιών», όπως θέλουν να υποστηρίζουν κάποιοι από τη κυβερνητική παράταξη, υποτιμώντας τη νοημοσύνη αλλά και τα συναισθήματα του κόσμου.
Η κοινωνική αντίδραση στην επέτειο του «ΟΧΙ» προερχόταν από την αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης και του μνημονίου που επί δύο χρόνια έχει οδηγήσει το λαό σε φτώχεια και ανεργία Και ήταν ένα ακόμα ανόθευτο μήνυμα.....εξόδου προς την κυβέρνηση. Επιτέλους, ας πάψουν οι κυβερνώντες να παριστάνουν τους σωτήρες και τους θεματοφύλακες θεσμών και αξιών. Πρώτοι αυτοί, ισοπέδωσαν τα πάντα!