Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο Πάγκαλος ζητά 1 εκατ. ευρώ από φοιτητή


Αποζημίωση μαμούθ ζητά από 26χρονο ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο φοιτητής είχε επιτεθεί στον ίδιο και τη σύζυγό του, μέσω του ιστολογίου του. Διαβάστε στο NEWS 247 γιατί τους κατηγόρησε Δεν ξεχνά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος ένα χρόνο μετά τη δημοσίευση άρθρου που θεωρεί ότι τον έθιγε, έκανε αγωγή σε 26χρονο φοιτητή.
Ο κ. Πάγκαλος ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ για ηθική βλάβη από τον Βαγγέλη Μυτιληναίο, φοιτητή Φιλοσοφικής, ο οποίος είχε καταφερθεί κατά του αντιπροέδρου και της συζύγου του, κατηγορώντας τους για ξεπούλημα των παραλιών.


Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο του φοιτητή

Το άρθρο γράφτηκε πριν από τις δημοτικές εκλογές και ο φοιτητής ήταν υποψήφιους δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Σαρωνικός Συνεργασία", αλλά δεν εξελέγη.Υποψήφια ήταν και η σύζυγος του κ. Πάγκαλου Χριστίνα Χριστοφάκη, η οποία συνετρίβη.Ο κ. Μυτιληναίος στο άρθρο του είχε κάνει λόγο για δήμους, συμπεριλαμβανομένου και του Σαρωνικού στους οποίους "λιγουρεύονται κάποιοι να βγάλουν εκατομμύρια από την εκμετάλλευση των παραλιών με το να τις κλείσουν, ώστε να μπορέσουν να γίνουν μετά ξενοδοχειάρες με τις δικές τους παραλίες. Φωτογράφιζε μάλιστα τον κ. Πάγκαλο και τη σύζυγό του, η οποία από πέρσι έχει καταθέσει αγωγή.
"Ιθύνων νους υπάρχει, σημαίνον πολιτικό στέλεχος που όχι μόνο έβαλε το χεράκι του, αλλά δρομολόγησε το ξεπούλημα των παραλιών στο Λαγονήσι στο Μαντωνανάκη μαζί με τον Άκη το λεβεντόπαιδο, επιδεικνύοντας πρωτοφανή πολιτικό παχυδερμισμό καίτοι Βουλευτής της περιοχής… Σύζυγος του που θέλει να γίνει Δήμαρχος υπάρχει και δεν ξέρει που της πάνε τα τέσσερα…" έγραφε χαρακτηριστικά.

Επιμένει στους ισχυρισμούς του

Μιλώντας στην "Ελευθεροτυπία" ο 26χρονος, παρά τις αγωγές επιμένει στα όσα είχε γράψει στην επίμαχη ανάρτηση, δηλώνοντας ότι "η υποψηφιότητα της Χριστίνας Χριστοφάκη στο Δήμο Σαρωνικού και η παρουσία της στα κοινά του εν λόγω δήμου, αποτελούσε και αποτελεί δούρειο ίππο των μεγαλοσυμφερόντων και ο σύζυγός της βοηθάει στην επίτευξή τους". Μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος κατηγορεί τον φοιτητή για παράνομη χρήση της φωτογραφίας τους, κάτι που κάνει τον 26χρονο να μιλά για "αγωγή καρμπόν" καθώς χρησιμοποίησε μόνο τη φωτογραφία της κας Χριστοφάκη.  Στην αγωγή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρει ότι "ουδέποτε σκέφθηκα αλλά ούτε και επιδίωξα να προκαλέσω με τη συμπεριφορά μου τόσο στην ιδιωτική μου ζωή όσο και στην πολιτική τον ελληνικό λαό, δίνοντας αφορμή για σχόλια και κριτική".