Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα Δημοκρατία: Περισσότερη σοβαρότητα αυτές τις δύσκολες ώρες

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του κ. Βενιζέλου με την Τρόικα, όπου ανέφερε: «Έκπληξη!!! Η τηλεδιάσκεψη τελείωσε πριν από λίγο… Αναμένεται σε λίγο σύντομη ανακοίνωση…», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ομολογουμένως ο κ. Βενιζέλος έχει ήδη καταφέρει να μας εκπλήξει κατ’ επανάληψη, με τους χειρισμούς του και τα λεγόμενά του.
Άρα τα… τρία θαυμαστικά, ίσως και να είναι λίγα.
Όμως, αυτό που μας ανησυχεί είναι μήπως μας φυλάει τις χειρότερες εκπλήξεις για το τέλος, (με πολλά θαυμαστικά και σε αυτές).
Του συνιστούμε, λοιπόν, για μια ακόμα φορά, ψυχραιμία, σύνεση, λιγότερους σχολιασμούς και ανακοινώσεις με ή χωρίς θαυμαστικά. Και, βέβαια, περισσότερη σοβαρότητα αυτές τις δύσκολες ώρες.
Και περιμένουμε την επόμενη φορά, που θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό, είτε με ανακοινώσεις, είτε με δηλώσεις, είτε με στρατιωτικά διαγγέλματα, να το πράξει έχοντας να πει συγκεκριμένα πράγματα.
· Επισυνάπτεται: Σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal , που εκθέτει τη χώρα με αφορμή την πρωτοφανή αυτή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών και το ηλεκτρονικό μήνυμα του Υπουργείου που στάλθηκε χθες το βράδυ στους διαπιστευμένους Έλληνες και ξένους οικονομικούς συντάκτες.