Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Η Πόπη αντί… ή δίπλα στην Κοσιώνη

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ
Τα «σύννεφα» που έχουν συγκεντρωθεί στο Νέο Φάληρο πάνω από τις σχέσεις της Σίας Κοσιώνη με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, επανέφεραν στην επικαιρότητα σενάρια που είχαν δει και παλαιότερα το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με το μέλλον της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.
Τα σενάρια έχουν ως πρωταγωνίστρια την Πόπη Τσαπανίδου, μια από τις πλέον αξιοπρεπείς παρουσίες στον χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας, η δουλειά της οποίας εκτιμάται δεόντως στον ΣΚΑΪ, καθώς κατάφερε να δημιουργήσει εκ του μηδενός πρωινή ζώνη.
Για τον λόγο αυτό άλλωστε, η διοίκηση του ΣΚΑΪ δεν άφησε περιθώρια, νωρίτερα το φετινό καλοκαίρι, για να προχωρήσουν σενάρια περί ενδιαφέροντος άλλων τηλεοπτικών σταθμών να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους την Πόπη Τσαπανίδου.
Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ εκτιμάται ότι είναι η καταλληλότερη για να διαδεχθεί τη Σία Κοσιώνη, στα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, ή να αποτελέσει δίδυμο μαζί της, όπως ήταν μια παλαιότερη σκέψη της διεύθυνσης του ΣΚΑΪ.
Ακόμη βέβαια οι παραπάνω πληροφορίες βρίσκονται σε επίπεδο σεναρίων, καθώς η νέα τηλεοπτική σεζόν μόλις ξεκίνησε, και η Σία Κοσιώνη δίνει τη μάχη της για να κερδίσει πόντους στην τηλεθέαση.